Κατηγορίες
Super League 1

Πανιώνιος – Απίστευτο περιστατικό!

mpala_podia3Στην Ελλάδα των μνημονιακών πρωταθλημάτων υπάρχουν ακόμη και ποδοσφαιριστές επιπέδου Super League που υποσιτίζονται, λόγω οικονομικής ανέχειας. Παίκτες οι οποίοι κοστίζουν στις ΠΑΕ απλώς έναν μισθό, αλλά ούτε αυτά τα περιορισμένα χρήματα δεν τα λαμβάνουν στην ώρα τους με συνέπεια να αντιμετωπίζουν βιοποριστικό πρόβλημα…

Τέτοια παραδείγματα συναντάει κάποιος και στον Πανιώνιο. Μάλιστα, στη Νέα Σμύρνη η φτώχεια εκτός από γκρίνια φέρνει και ζαλάδες, όπως αποδείχτηκε εσχάτως…

Ενδεικτικό είναι το σκηνικό που εκτυλίχθηκε στο προ ημερών φιλικό με την ομάδα Νέων στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Ποδοσφαιριστής των «κυανέρυθρων» ζαλίστηκε στη διάρκεια του αγώνα και αποτραβήχτηκε από τον αγωνιστικό χώρο κατευθυνόμενος προς τη φισούνα.

Τι συνέβη;

Στην «πλατεία» ψιθυρίζεται ότι ο απλήρωτος ποδοσφαιριστής είχε βγάλει όλη την προηγούμενη μέρα με ένα σάντουιτς και η ανεπαρκής διατροφή εμφάνισε τα σημάδια της στο φιλικό. Δεν άντεξε ο οργανισμός του. Κλάταρε. Θόλωσε.

Την ίδια ώρα πάντως στην ΠΑΕ διαφωνούσαν με τη δραματοποίηση της κατάστασης και εξηγούσαν ότι «ο παίκτης είχε πιει μόνο έναν καφέ το πρωί και γι’ αυτό δεν ένιωθε καλά. Μετά το περιστατικό έφαγε δύο μπανάνες, ήπιε ένα ισοτονικό και συνήλθε. Βρέθηκε κοντά του και ο γιατρός της ομάδας, ο κύριος Δάρρας».

Οπως και να ‘χει βέβαια μιλάμε για μία ομάδα στην οποία οι ποδοσφαιριστές έφτασαν σε σημείο να κάνουν αποχή από τις προπονήσεις λόγω της τραγικής οικονομικής κατάστασης.

*sentragoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected