Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

All Star Game – Η πρώτη 11άδα είναι γεγονός!

imagesΗ εντυπωσιακή και φέτος ανταπόκριση των ψηφοφοριών για την ανάδειξη του MVP κάθε αγωνιστικής αλλά και η ανάγκη για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προώθηση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας, μας ανάγκασε, παρά την φετινή αδυναμία εύρεσης χορηγού για την παράδοση βραβείου στον νικητή όπως όλη τη χρονιά πέρσι, να στραφούμε σε νέες ιδέες.

Έτσι, από φέτος καθιερώνεται η διοργάνωση του All Star Game του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, με τη συμμετοχή προπονητών και παικτών της δική σας επιλογής! Οι νικητές κάθε ψηφοφορίας των MVP κάθε αγωνιστικής θα μπαίνουν αυτόματα στους παίκτες που θα απαρτίζουν τις δύο ομάδες, ενώ σύντομα θα ξεκινήσει η ψηφοφορία για την ανάδειξη των δύο προπονητών των ομάδων.

Μέχρι στιγμής έχει δημιουργηθεί η πρώτη ενδεκάδα του 1ου All Star Game, καθώς ήδη συμπληρώθηκαν οι 11 αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Α1 Ερασιτεχνικής. Θυμίζουμε πως η σειρά είναι τυχαία καθώς οι προπονητές θα επιλέξουν τις δύο ομάδες, επιλογή που θα γίνει λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Οι πρώτοι παίκτες που επιλέξατε εσείς είναι :

Χρήστος Μπρέγκου (Φίλιππος Μέσης)

Μάριος Χαϊκάλης (Εθνικός Κλειδιού)

Κυριάκος Καρασαββίδης (ΑΕ Καψόχωρας)

Ανέστης Σπυριδωνίδης (Ατρόμητος Διαβατού)

Χρήστος Τσίπης (Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου)

Αντώνης Καραβασίλης (Άτλας Ζερβοχωρίου)

Δημήτρης Τζιβάρας (Φίλιππος Μέσης)

Θανάσης Κεχαγιάς (Εθνικός Κλειδιού)

Νίκος Αλμαλιώτης (Άτλας Ζερβοχωρίου)

Κώστας Φιρινίδης (Εθνικός Κλειδιού)

Κώστας Ντέλλας (Άτλας Ζερβοχωρίου)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected