Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Ματς…αποδείξεων στο Περιστέρι

2c94a4f51f60a4736bcd060bbb181ceb_LΟ Ατρόμητος θέλει τη νίκη για να μπορέσει να παραμείνει σε τροχιά Ευρώπης με τον ΠΑΣ Γιάννινα να κάνει νέο ξεκίνημα μετά τη φυγή του Σάκη Τσιώλη.

Αήττητος παραμένει ο Ατρόμητος στα τελευταία του έξι παιχνίδια, ωστόσο δεν έχουν λείψει οι γκέλες που έφεραν τον Παναθηναϊκό μια ανάσα μακριά. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα εντός έδρας, θέλει μόνο τη νίκη για να παραμείνει σε τροχιά Ευρώπης.

Ο τεχνικός του Ατρόμητου είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα με τιμωρίες ή τραυματισμούς. Έτσι στην αποστολή βρίσκονται οι: Σηφάκης, Τσέναμο, Αρκούδας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Νάστος, Ταυλαρίδης, Μπρίτο, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Γκαρσία, Μπάλλας, Ούμπιντες, Καραμάνος, Φάμπιο, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος, Γεωργίου.

Αντίθετο το κλίμα στον ΠΑΣ Γιάννινα όπου οι συνεχόμενες ήττες έφεραν την ομάδα πολύ χαμηλά και την απομάκρυνση του Σάκη Τσιώλη με τον Γιώργο Γεωργουλόπουλο να αναλαμβάνει ως υπηρεσιακός.

Τα προβλήματα είναι αρκετά για τον Γιώργο Γεωργουλόπουλο, καθώς οι Βίλα και Λίλα είναι τραυματίες, ο Τζημόπουλος είναι τιμωρημένος, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Σονγκό.

Στην 18άδα συμμετέχουν οι: Βελλίδης, Σωτηρίου, Μπέριος, Κοροβέσης, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Ίλιτς, Κυβελίδης, Ντάσιος, Τσουκαλάς, Ακόστα, Αυγενικού, Στρούνα, Χαρίσης, Σκόνδρας, Ρουμπουλάκου, Γιάκος και Κρητικός.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected