Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Ευρώπη και…υποβιβασμός στην Τρίπολη!

b2fc7a7bef7eafdafc5f4244849f30bb_LΕκ διαμέτρου αντίθετους στόχους έχουν Αστέρας Τρίπολης και ΟΦΗ που θα αναμετρηθούν στο «Θ. Κολοκοτρώνης» το απόγευμα της Κυριακής (26/1) στις 17:15 (Onsports, Novasports7).

Οι Αρκάδες θέλουν τη νίκη προκειμένου να διατηρήσουν την απόσταση που έχουν από τους διώκτες τους για τα play offs αλλά και να μην μείνουν πίσω στη «μάχη» από τις άλλες ομάδες που είναι στην πεντάδα, ενώ οι Κρητικοί με «τρίποντο» θα έχουν απομακρυνθεί κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη.

Τρεις απουσίες

Απόντες από τον αγώνα με τον ΟΦΗ θα είναι ο τιμωρημένος Ζησόπουλος, ο τραυματίας Ναβάρο και ο Γκρατσίνι στους γηπεδούχους.

Η αποστολή του Αστέρας Τρίπολης: Γεωργακόπουλος, Μπαντής, Λούι, Τσαμπούρης, Κυριακόπουλος, Κοντοές, Γκόιαν, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Εντό, Σέτι, Ουσέρο, Μουνάφο, Κάφα, Ντε Μπλάσις, Χουάνμα, Καράσκο, Μπαράλες.

Πρόβλημα με Όγιος

Στο Ηράκλειο με ενοχλήσεις στο δικέφαλο έμεινε ο Όγιος, όπως και οι τιμωρημένοι Κουτσιανικούλης, Σίσιτς, οι τραυματίες Φραγκουλάκης και Δασκαλάκης αλλά και οι Φάζος και Μακουκούλα.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Αγριμάκης, Φερνάντες, Στάθης, Μονιάκης, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Ζόρο, Δαμιανάκης, Τριποτσέρης, Βερόν, Μακρής, Κάλαιτζιτς, Λαμπρόπουλος, Ζε, Περογαμβράκης, Παπάζογλου, Ροβίθης, Μπανούσης, Κυζιρίδης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected