Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Αιγινιακός – Υπέγραψαν δύο, αποχώρησαν δύο…

karlao_aiginiakos_610x400

Έδώ και μέρες η ομάδα του Αιγινίου τα είχε βρει σε όλα με τους δύο παίκτες, υπήρχε πλήρης συμφωνία και σήμερα επικυρώθηκε η συνεργασία όλων των πλευρών με τις υπογραφές.

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης θα αγωνιστεί με την μορφή δανεισμού απ’ τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ ο Καρλάο αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή.

Η ανακοίνωση: 

Η Π.Α.Ε. Αιγινιακός ανακοινώνει επίσημα την απόκτηση του Δημήτρη Κωνσταντινίδη και του Κάρλος Καρλάο. Ο Δ.Κων/νίδης γεννήθηκε στις 2/6/1994, έρχεται με την μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ για έξι μήνες και αγωνίζεται σαν δεξί μπακ. Ο Κ.Καρλάο προέρχεται από την Βραζιλία, γεννήθηκε στις 6/6/1990 κι αναμένεται να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της ομάδας.

Τέλος δύο

Παράλληλα, ανακοινώθηκαν και επίσημα τα «διαζύγια» με τους Καρακατσάνη και Πλατάκη, αφού αμφότεροι δεν υπολογίζονταν από τον Κώστα Νικολαΐδη και ήταν απλά θέμα χρόνου να αποτελέσουν οριστικά παρελθόν.

Η ανακοίνωση: Η Π.Α.Ε. Αιγινιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τους Πλάτων Καρακατσάνη και Μάνθο Πλατάκη. Η διοίκηση τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται καλή συνέχεια στη καριέρα τους.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected