Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας – Για το ένα εισιτήριο στο “Γεντί Κουλέ”

3e519e5cd5a0562e27a51fa4b6f4eec2_LΟ ΟΦΗ υποδέχεται τον Πανιώνιο με τις δύο ομάδες να αναζητούν την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα είναι η… πολυτέλεια στη δύσκολη χρονιά.

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο ΟΦΗ, που δείχνει να… ρολάρει με τον Ρικάρντο Σα Πίντο στον πάγκο και να ξεφεύγει από το άγχος του πρωταθλήματος, καθώς έχει μεγάλη απόσταση από τις τελευταίες θέσεις.

Έτσι, αναζητά και το κάτι παραπάνω που θα είναι σίγουρα μία πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου όπου θα βρει απέναντί του το νικητή του παιχνιδιού, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Βόλου.

Στα αγωνιστικά, εκτός αποστολής έμεινε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Ντουντού Σεαρένσε. Παράλληλα, εκτός της αποστολής που ανακοίνωσε ο Ρικάρντο Σα Πίντο είναι και ο Σίσιτς, όπως και οι Δασκαλάκης, Κυζιρίδης, Μακουκούλα και Φάζος, όπως και οι τραυματίες Φραγκουλάκης και Όγιος.

Αντίθετα, στην αποστολή μετέχουν οι: Φερνάντες, Γιαγκιόζης, Μπούρμπος, Στάθης, Μονιάκης, Μιλιάζες, Ζόρο, Τριποτσέρης, Δαμιανάκης, Βερόν, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Περογαμβράκης, Παπάζογλου, Λαμπρόπουλος, Ζε Εντουάρντο, Κουτσιανικούλης, Ροβίθης και Μπανούσης.

Από την πλευρά του ο Πανιώνιος μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα βρίσκεται πέντε βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού και ένα μικρό άγχος υπάρχει, καθώς επικρατούν και αρκετά εξωαγωνιστικά προβλήματα.

Εκτός αποστολής του Πανιωνίου για τον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ έμειναν οι Καμπάνταης και Γιαννακόπουλος. Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και δεν είναι στην διάθεση του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου για το ματς με τους Κρητικούς.

Σε αυτήν είναι οι: Ζαχαράκης, Κολοβός, Ανέστης, Ν. Παπαδόπουλος, Παντίδος, Μητρόπουλος, Παναγιωτούδης, Λαμπρόπουλος, Αραβίδης, Γιάννου, Ντούνης, Κούρντι, Λάσνικ, Μπούζας, Κούρος, Σταυροθανασόπουλος, Κουλουχέρης, Πάνος.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected