Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ στις…φλόγες!

91e809ca53c81c5024366944173bf7d8_LΟ Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (19:30, Onsports/Novasports 1) σε ένα ντέρμπι στη Λεωφόρο που αποτελεί προάγγελο των «μαχών» που θα γίνουν σε λίγους μήνες από τώρα για το… σεντόνι.

Μπορεί οι «πράσινοι» φέτος σε κάθε περίπτωση να μην διεκδικούν πρωτάθλημα κι ο ΠΑΟΚ που ήθελε να το διεκδικήσει να… χαιρέτησε τη μάχη νωρίς, ένα μεταξύ τους ντέρμπι, όμως, δεν παύει να τραβάει το ενδιαφέρον και να έχει τη δική του, ξεχωριστή, σημασία. Το ματς που γίνεται απόψε (09/02) στη Λεωφόρο θα κρίνει αρκετά για τη συνέχεια των δυο ομάδων και κυρίως θα κρίνει αρκετά το πώς θα μπουν στη διαδικασία των playoff όπου θα έχουν κοινό στόχο, την κατάκτηση της πρώτης θέσης και την έξοδο στα προκριματικά του ChampionsLeague.

Ο Παναθηναϊκός, με τα όποια αγωνιστικά προβλήματα αντιμετωπίζει, θέλει να εκμεταλλευτεί τη Λεωφόρο και να εδραιώσει τη θέση του στην πεντάδα. Την ίδια ώρα, ο ΠΑΟΚ επιζητεί την πιστοποίηση της αγωνιστικής του ανόδου και θα παραταχθεί ξανά με νεοαποκτηθέντες τόσο στην αποστολή όσο και στην ενδεκάδα, με στόχο να επαναλάβει αυτό που πέτυχε και το 2012 στην τελευταία νικηφόρα επίσκεψή του στην Αθήνα. Αναστασίου και Στέφενς έχουν καταστρώσει τα πλάνα τους και το ντέρμπι αναμένεται να κρατήσει σε αγωνία τους άμεσα ενδιαφερόμενους, οπαδούς των δυο ομάδων, αλλά και τους… ουδέτερους παρατηρητές.

Με Πράνιτς ο Παναθηναϊκός

Αν και έχασε μεγάλο μέρος των προπονήσεων της προηγούμενης εβδομάδας, αν και ο ίδιος δήλωσε ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος να αγωνιστεί, τελικά ο Ντάνιελ Πράνιτς είναι στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο! Ο Κροάτης χαφ προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο (08/02), όπως κι ο Μπαϊράμι που όμως αποκλείστηκε από την αποστολή, και έτσι ο Αναστασίου τον έχει στην 20άδα για το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς. Αντίθετα ο Ντέιβιντ Μέντες έμεινε εκτός αφού έκανε για μια ακόμα ημέρα ατομικό πρόγραμμα, ενώ δεν είναι στις επιλογές του τεχνικού του «τριφυλλιού» και ο Μλάντεν Πέτριτς που ακόμα δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.

Όσο για την προπόνηση του Σαββάτου (08/02), οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ασκήσεις τακτικής και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις στημένες φάσεις από τον Αναστασίου και τους συνεργάτες του. Μετά το τέλος της προπόνησης, ανακοινώθηκε και η αποστολή από τον Έλληνα τεχνικό.

Η αποστολή: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Αμπεΐντ, Ζέκα, Ατζαγκούν, Λαγός, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης και Μπεργκ.

Εκτός Βούκιτς, Μάρτενς

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με τους Ζβόνιμιρ Βούκιτς και Μάαρτεν Μάρτενς να μένουν εκτός αποστολής. Ο Χουμπ Στέφενς προπόνησε για τελευταία φορά πριν το κρίσιμο παιχνίδι της Λεωφόρου τους ποδοσφαιριστές του. Σημαντικά προβλήματα για τον Ολλανδό τεχνικό οι Βούκιτς και Μάρτενς οι οποίοι είχαν κάποιες πιθανότητες για να παίξουν κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά τελικά έμειναν στη Θεσσαλονίκη.

Στον αντίποδα κανονικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του δικεφάλου του Βορρά ο Μίροσλαβ Στόχ. Εκτός έμειναν όπως ήταν δεδομένο οι Γεωργιάδης, Βίτορ και Κατσικάς.

Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Στέφενς: Γλύκος, Γιακουμής, Λίνο, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Ινσαουράλδε, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Νάτχο, Μαντούρο, Νίνης, Λούκας, Στοχ, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Χούσεν.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected