Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) – Το Pre Game της 18ης αγωνιστικής

pregame

Το…θρίλερ συνεχίζεται στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής, καθώς τόσο στο ρετιρέ όσο και στην επικίνδυνη ζώνη η κατάσταση παραμένει…χαοτική! Με εξαίρεση τον Πυργετό που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και τον Αμπελωνιακό που με 10 βαθμούς έχει μείνει αισθητά πίσω όσον αφορά την παραμονή, όλες οι ομάδες θέλουν τους βαθμούς για τους δικούς τους στόχους.

Στην κορυφή, η ήττα της Λαμίας στο Βελεστίνο την προηγούμενη αγωνιστική και ταυτόχρονα η νίκη της Κύμης με αντίπαλο το Μακροχώρι, έφερε τη διαφορά στους δύο βαθμούς ενώ και τα Λευκάδια μπήκαν στο “κόλπο” (ειδικά με θετικό αποτέλεσμα στη Λαμία αύριο) που ακολουθούν στους 6 βαθμούς πίσω από την κορυφή. Μεγαλύτερη μάχη ωστόσο αναμένεται στη γραμμή του υποβιβασμού καθώς εννιά ομάδες φαίνεται πως θα παλέψουν επί ίσοις όροις μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Ας δούμε τι αναφέρει το ρεπορτάζ των ομάδων λίγο πριν την αυριανή 18η αγωνιστική, που για ακόμη μία Κυριακή θα καλυφθεί LIVE από το Imathia Sports News :

Λαμία – Λευκάδια : Αλλαγή προπονητή είχαμε μεσοβδόμαδα για τον ΠΑΣ Λαμία, με τον Περικλή Αμανατίδη να δίνει τη θέση του στον μέχρι πρότινος τεχνικό του ΑΟΤ 1963, Τίμο Καβακά. Στην ομάδα πνέει ένας άνεμος ενθουσιασμού από την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με τον ίδιο να μιλά για νέο ξεκίνημα στις πρώτες του δηλώσεις. Απών από το αυριανό παιχνίδι θα είναι ο Ανδρέας Μκρτσιάν που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Κουτρομάνος, Κοντοχρήστος, Καραπέτσας και Ταμάμης, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα της Ημαθίας ταξιδεύει αύριο για τη Λαμία χωρίς τους Κώστα Έξαρχο (τιμωρημένος) και Χρήστο Ζαρογιάννη (τραυματίας), με στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα την διατηρήσει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Στην αποστολή τέλος συμμετέχει κανονικά ο Παναγιώτης Μισαηλίδης, που αποθεραπεύτηκε πλήρως.

δείτε στιγμιότυπα από το ματς του πρώτου γύρου :

LAMIASTARGR

Δωτιέας Αγιάς – ΑΟ Κύμης : Στη Λάρισα ταξιδεύει ο δεύτερος της βαθμολογίας ΑΟΚ και συγκεκριμένα στην Αγιά, για να αντιμετωπίσει τον ιδιαίτερα ανεβασμένο τις τελευταίες αγωνιστικές Δωτιέα. Η ομάδα του Βαγγέλη Ντόβολη πραγματοποιεί δύσκολη έξοδο, ωστόσο στοχεύει μόνο στη νίκη που θα τη διατηρήσει σε τροχιά ανόδου. Στην προσπάθεια αυτή, ο έμπειρος τεχνικός θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Δημήτρη Τσιάτσιου και Θανάση Τσικτσίρη που συμπλήρωσαν κάρτες (ο πρώτος θα απουσιάσει και από το επόμενο παιχνίδι) ενώ την ίδια ώρα, στην πλευρά των “ερυθρολεύκων”, ο Σωτήρης Αντωνίου θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

δείτε στιγμιότυπα από το ματς του πρώτου γύρου :


LAMIASTARGR

ΦΑΣ Νάουσα – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας : Πολύ σημαντικό παιχνίδι κυρίως για τους γηπεδούχους το αυριανό στο ΔΑΚ Νάουσας, με τους “κυανόλευκους” να καίγονται για τη νίκη που θα τους διατηρήσει σε τροχιά παραμονής. Ο Βασίλης Αργυρίου συνέστησε προσοχή στους παίκτες του, τονίζοντας τη σπουδαιότητα της αναμέτρησης αλλά και την εξαιρετική φετινή παρουσία του φιλοξενούμενου Αχιλλέα. Ο έμπειρος προπονητής δεν αντιμετωπίζει προβλήματα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης ενώ χωρίς τον Δημήτρη Δημητρίου ταξιδεύει στην Ημαθία το συγκρότημα του Απόστολου Στύλου, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Αμφίβολος παραμένει ο Νίκος Μπαγγέας που είναι τραυματίας, ενώ επιστρέφει ο Κώστας Καπασακαλίδης που εξέτισε την τιμωρία του.

ΑΟ Καρδίτσας – Μακροχώρι : Από τις έσχατες ευκαιρίες για να παραμείνει στην κατηγορία είναι το αυριανό παιχνίδι για τον ΑΟΚ, που επιστρέφει μετά από μία μίνι…περιήγηση στο νομό, στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας. Η ομάδα του Σάκη Τίκα θα αγωνιστεί με μοναδικό στόχο τη νίκη, ώστε να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες για παραμονή την ίδια ώρα που θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Δημήτρη Κανιούρα που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες, ενώ επιστρέφει μετά από καιρό ο Δήμος Κωνσταντινίδης. Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη ταξιδεύει την Κυριακή το πρωί για την Θεσσαλία με στόχο τη νίκη που θα του εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή και θα δώσει την ευκαιρία στον έμπειρο τεχνικό να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα ενόψει της συνέχειας.

Μαχητής Τερψιθέας – Τρίκαλα : Ματς παραμονής και στην Τερψιθέα ανάμεσα σε Μαχητή και ΑΟΤ. Για τους γηπεδούχους αποτελεί ένα παιχνίδι με μοναδικό στόχος τους τρεις βαθμούς, που θα δώσει τη δυνατότητα στους “μπλε” να παραμείνουν κοντά στη γραμμή της σωτηρίας. Για τους “κυανόλευκους” του Νίκου Σταυροθεόδωρου θα απουσιάσει ο Νίκος Κρίτσας, που εκτίει τη δεύτερη αγωνιστική τιμωρίας του ενώ απών θα είναι και ο Νίκος Σαββίδης που συμπλήρωσε κάρτες στο ματς με τον ΦΑΣ Νάουσα. Από την άλλη πλευρά, “τριγμούς” προκάλεσε η αποχώρηση του Τίμου Καβακά από τους “κοκκινόμαυρους”, με τον Παναγιώτη Γάλλο να κάθεται στον πάγκο για το αυριανό παιχνίδι. Ο εκτελών χρέη τεχνικού δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα ενόψει του αυριανού αγώνα και ο ΑΟΤ θα μεταβεί στη γειτονική Τερψιθέα με στόχο τη νίκη ώστε να ξεφύγει σημαντική στη βαθμολογία.

ΑΟ Χαλκίς – Ρήγας Φεραίος : Πολύ καθοριστικής σημασίας και το παιχνίδι στην Εύβοια, όπου ο ΑΟΧ υποδέχεται τον φορμαρισμένο Ρήγα. Ο Παναγιώτης Τοκπασίδης θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Γιώργου Ναουμίδη που δέχτηκε την 4η κίτρινη κάρτα, ενώ επιστρέφουν οι Κώστας Καραμπάς και Στέλιος Μπαλαμπάνης που εξέτισαν τις ποινές τους. Από την άλλη πλευρά, οι…μεθυσμένοι από τη νίκη κόντρα στη Λαμία παίκτες του Ρήγα μεταβαίνουν στην Εύβοια με στόχο μία ακόμη επιτυχία, που θα τους βάλει σε θέση ισχύος ενόψει της συνέχειας. Ο Λάκης Μπακάλης δεν θα έχει στη διάθεση του τον Γιώργο Μιχολίτση (σκόρερ του τέρματος της νίκης στον πρώτο γύρο) που συμπλήρωσε κάρτες ενώ επιστρέφει ο Χάρης Μπίκας που εξέτισε.

Αμπελωνιακός – Αχιλλέας Δομοκού : Την απογοήτευση των “πρασίνων”, που βρίσκονται πλέον με την πλάτη στον τοίχο θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν οι παίκτες του Κώστα Κολομητρούση. Ο Αχιλλέας με 14 βαθμούς έχει μείνει αρκετά πίσω και ταξειδεύει στη βόρεια Θεσσαλία με μοναδικό στόχο τη νίκη. Για τους γηπεδούχους θα απουσιάσουν οι Άγγελος Μπίκος και Κώστας Πασχαλίδης που συμπλήρωσαν κάρτες ενώ για τους “κυανόλευκους” επιστρέφει ο Μίλτος Μπουγιώτας που εξέτισε την ποινή του.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.00 (μέσα στην παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

Μαχητής Τερψιθέας – Τρίκαλα

Αμπελωνιακός – Αχιλλέας Δομοκού

ΦΑΣ Νάουσα – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

ΑΟ Χαλκίς – Ρήγας Φεραίος

Δωτιέας Αγιάς – ΑΟ Κύμης

Λαμία – Λευκάδια

ΑΟ Καρδίτσας – Μακροχώρι

Ρεπό : Πυργετός

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του 3ου ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected