Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – O Γιάννης Θεοδωρίδης MVP της 23ης αγωνιστικής!

dscn8667Με τη συμμετοχή 2139 αναγνωστών μας και μετά από μία πραγματικά εντυπωσιακή μάχη τεσσάρων παικτών (κάτι που δεν έχει επαναληφθεί στο παρελθόν) ο Γιάννης Θεοδωρίδης του Φίλιππου Μέσης ανακηρύχθηκε στα MVP της 23ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική στα…σημεία, αφήνοντας δεύτερο στην κατάταξη τον Γιάννη Ποζιάδη του Ατρόμητου Διαβατού. Ο τερματοφύλακας των «βυσσινί» ήταν ο παίκτης – κλειδί στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, βοηθώντας στο μέγιστο βαθμό ώστε να κρατηθεί ανέπαφη η εστία του ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Από την άλλη πλευρά, ο επιθετικός του Ατρομήτου πέτυχε τρία τέρματα κόντρα στο Νηρέα Βέροιας, ενώ στην τρίτη θέση (με ελάχιστη διαφορά από τον δεύτερο) κατετάγη ο Παναγιώτης Τόσκα της ΑΕ Χαρίεσσας, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ με την ουραγό Νέα Γενεά Νικομήδειας.

Ας δούμε τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας των αναγνωστών του Imathia Sports News, στην οποία ψήφισαν 2139 αναγνώστες μας :

Γιάννης Θεοδωρίδης (Φίλιππος Μέσης)  589 ψήφους – 25.41%

Γιάννης Ποζιάδης (Ατρόμητος Διαβατού)  585 ψήφους – 25.23%

Παναγιώτης Τόσκα (ΑΕ Χαρίεσσας)  581 ψήφους – 25.05%

Χρήστος Σακελλάρης (Αχιλλέας Νάουσας)  337 ψήφους – 14.55%

Παναγιώτης Κίτσας (ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας)  89 ψήφους – 3.87%

Αλέκος Χαραλαμπίδης (Φίλιππος Μελίκης)  89 ψήφους – 3.87%

Τις υπόλοιπες 49 ψήφους πήραν οι Νίκος Μουσκεφτάρας (Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων), Αλέξης Καφές (Αχιλλέας Νεοκάστρου), Αντώνης Καζεπίδης (Αχιλλέας Νάουσας), Νίκος Αλμαλιώτης (Ατρόμητος Διαβατού), Χάρης Παραστατίδης (Αχιλλέας Νάουσας, Θοδωρής Δημούλτσης (Φίλιππος Μέσης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected