Γενικά

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Αναγέννηση Καρδίτσας (1-3) Για 90′ ο Τσιάμης

329db5246bd9101dc0961fb57b730964_LΣτην πρώτη τετράδα του Βορείου ομίλου επέστρεψε η Αναγέννηση Καρδίτσας μετά την νίκη που πέτυχε στα Γιαννιτσά επί της τοπικής Αναγέννησης με 3-1.

Οι Θεσσαλοί δεν συνάντησαν ιδιαίτερη δυσκολία κόντρα στην ομάδα της Πέλλας η οποία στο 60΄ξέμεινε από τερματοφύλακες! Στο 15′ ο Χατζιλάρι έδωσε τη θέση του στον Χομσίογλου λόγω τραυματισμού αλλά με τη συμπλήρωση μιας ώρας ματς αντικαταστάθηκε και εκείνος με αποτέλεσμα να επιστρατευτεί κάτω από τα γκολποστ ο Σάρρος, που έπαιζε στην άμυνα.

Οι Θεσσαλοί προηγήθηκαν στο 18′ όταν ο Γκουγκούδης εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Σάββα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με πλασέ. Στο 31′ ο ίδιος παίκτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ με σουτ που βρήκε αρχικά στο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε στην εστία του Χομσίογλου. Πριν τη λήξη του ημιχρόνου η Αναγέννηση Γιαννιτσών έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς με τον Παλάσκα που μείωσε σε 2-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Τιμόνοφ με το παρθενικό γκολ που πέτυχε με τα χρώματα “κιτρινόμαυρων”.

Αναγέννηση Γιαννιτσών : Χατζιλάρι (15′ Χομσίογλου), Λαμπάκης, Μπαξεβάνος, Σιδηρόπουλος, Σάρρος, Παλάσκας, Λυσίτσας, Μπονγκ (81′ Ανδρεάδης), Τσιάμης, Ιορδανίδης, Αλέκου

Αναγέννηση Καρδίτσας : Σιαράβας, Σάββας (47′ Χλωρός), Χατζηρίζος, Κουκούλης, Δημόπουλος, Καραχάλιος, Αναστασόπουλος (70′ Μπιτέλης), Γκουγκούδης, Γεωργακόπουλος (79′ Γήτας), Μπουντούρης, Τιμόνοφ

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected