Super League 1

Super League – Μοιρασιά στο “Γεντί Κουλέ”

50a8e974f199c5272a4a9ae26ecc500e_LΜε γκολ τα τελευταία λεπτά των Νούνιες και Τσάβες, Κρητικοί και Ηπειρώτες μοιράστηκαν τους βαθμούς

Μετά από ένα μέτριο από πλευράς θεάματος ματς, οι φίλαθλοι χρειάστηκε να περιμένουν πάνω από 80 λεπτά προκειμένου να δουν γκολ στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα το Ηράκλειο. Ο Νούνιες άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 85’ και στις καθυστερήσεις ισοφάρισε ο Τσάβες.

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, πριν την έναρξη της οποίας ο Γιάννης Πετράκης αποθεώθηκε από τους οπαδούς των γηπεδούχων, ο ΟΦΗ ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων πιέζοντας την άμυνα του ΠΑΣ. Ωστόσο, παρά τις καλές στιγμές με τον Παπάζογλου οι Κρητικοί δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, ενώ από το 30’ και μετά οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν μέτρα το γήπεδο καταφέρνοντας να ισορροπήσουν κάπως το παιχνίδι.

Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε και μάλλον πήγε προς το χειρότερο, αναφορικά με τις φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες, καθώς Βελλίδης και Φερνάντες  δεν χρειάστηκε να ανησυχήσουν ιδιαίτερα, με τα λάθη στο χώρο του κέντρου να κυριαρχούν και για τις δυο ομάδες. Οι δυο προπονητές έκαναν ό,τι μπορούσαν από τους πάγκους, με τις αλλαγές να διαμορφώνουν τελικά και το αποτέλεσμα.

Ο Νούνιες λοιπόν, που έκανε το ντεμπούτο του σε εντός έδρας ματς του ΟΦΗ μπήκε στο ματς στο 79’ και 6 λεπτά αργότερα κατάφερε να πετύχει το παρθενικό του τέρμα με τους Κρητικούς. Όμως οι Ηπειρώτες δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στις καθυστερήσεις με τον Τσάβες, που είχε περάσει ως αλλαγή στο 75’ έφεραν το ματς στα ίσια, φτάνοντας τους 36 βαθμούς, 1 περισσότερο από τον ΟΦΗ.

ΟΦΗ: Φερνάντες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Μπανούσης (79′ Νούνιες), Παπάζογλου, Ντουντού, Ζε Εντουάρντο (60′ Κουτσιανικούλης), Περογαμβράκης (76′ Ροβίθης), Μακρής, Μιλιάζες, Στάθης

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Τζημόπουλος, Μπέριος, Κολοβέτσιος, Ίλιτς, Τσουκαλάς, Μιχαήλ (86′ Στρούνα), Κοροβέσης (75′ Τσάβες), Βίλα, Ντάσιος, Ακόστα (70′ Λίλα)

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected