Football League

Νίκη Βόλου – Αιγινιακός (2-3) Με γκολάρα ισοφάρισε ο Ζούρκος!

5d05fb7e992a26b20563c7dc86acde5d_LΟ Αιγινιακός συνεχίζει να εντυπωσιάζει και στα πλέι όφ της Football League.

Μετά την ξέφρενη πορεία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, η ομάδα από το Αιγίνιο ξεκίνησε δυνατά τα μπαράζ ανόδου επικρατώντας στο Πανθεσσαλικό της Νίκης Βόλου με 3-2.

Οι Θεσσαλοί πάντως ήταν αυτοί που πήραν το προβάδισμα στο πρώτο δεκάλεπτο χάρη στα τέρματα των Τζιώρα (13′) και Ανιέτε (17′). Ο Αιγινιακός όμως δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα. Στο 20′ ο Γιαζιτζόγλου έκανε τη σέντρα από αριστερά, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα του Αποστολίδη. Στο 40′ με σουτ του Ζούρκου έξω από τη μεγάλη περιοχή ο Αιγινιακός ισοφάρισε πριν λήξει το ημίχρονο. Την χαριστική βολή έδωσε ο Κωνσταντινίδης στο 70′ με σουτ πετυχαίνοντας την ολική ανατροπή για τους φιλοξενούμενους.

Νίκη Βόλου : Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Σοϊλέδης, Γκότοβος, Πινιέιρο, Μπακάλης (72′ Σουλίδης), Ακασού, Ισαάκ (85′ Τσίτας), Ρονκάτο (74′ Μανουσάκης), Ανιέτε, Τζιώρας.

Αιγινιακός : Τόλιος, Σαμαράς, Λιόλιος, Κωνσταντινίδης, Γιαζιτζόγλου, Χατζής, Ζούρκος (88′ Γεωργίου), Μανθάνο, Μπελόν (80′ Δήμου), Γκέσιος (67′ Πέντα), Κουτσοσπύρος.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected