Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Μεταγραφικές…ανησυχίες και φήμες (15/6)

d786655b689afcdbc106f32a84c16b0e_LΠαναιτωλικός – Πολύ κοντά στο Αγρίνιο ο Καρυπίδης, ανανέωσε ο Ράφαελ

Θέμα χρόνου είναι να τελειώσει το θέμα Καρυπίδη (φωτ) στον Παναιτωλικό!

Ο Έλληνας αμυντικός απασχολεί εδώ και αρκετό καιρό τους Αγρινιώτες. Έχουν γίνει οι κατάλληλες επαφές και οι δύο πλευρές φέρονται να καταλήγουν σε συμφωνία. Μόλις ο παίκτης μείνει ελεύθερος από τον Απόλλων Λεμεσού, τότε θα πέσουν οι υπογραφές και εκτός απρόοπτου ο Καρυπίδης θα ανακοινωθεί για δύο χρόνια. Στο Αγρίνιο πάντως από βδομάδα θα εντείνουν το μεταγραφικό τους σχεδιασμό και θα τρέξουν και θέματα που είχαν μείνει πίσω…

Την ίδια ώρα, την εστία του Παναιτωλικού και τη νέα σεζόν θα υπερασπίζεται ο Ράφαελ Μπρακάλι. Η συμφωνία της ανανέωσης με τον Βραζιλιάνο γκολκίπερ ανακοινώθηκε και επίσημα από τους Αγρινιώτες, βάζοντας τέλος στο σίριαλ που είχε προκύψει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στην ομάδα μας θα παραμείνει και τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Ράφαελ Μπρακάλι. Ο έμπειρος βραζιλιάνος τερματοφύλακας ήρθε στον Παναιτωλικό πριν ένα χρόνο από την Πόρτο. Υπερασπίστηκε με επιτυχία την εστία σε 32 από τα 34 παιχνίδια πρωταθλήματος και ήταν από τους βασικούς συντελεστές της πορείας της ομάδας. Το νέο του συμβόλαιο έχει διάρκεια ενός χρόνου.

Νίκη Βόλου – Ξεκινά εβδομάδα εξελίξεων

Στη φάση της υλοποίησης μπαίνει από τη Δευτέρα ο σχεδιασμός της Νίκης Βόλου, ενόψει της νέας χρονιάς.

Προτεραιότητα αποτελεί το θέμα του προπονητή, με τον Ανδρέα Πάτση να περιμένει την τελική απάντηση του Βίλιαν Φλουτ. Στη συνέχεια θα δρομολογηθούν οι ανανεώσεις και οι μεταγραφές, πάντα με τον περιορισμό που επιβάλλει η μη αδειοδότηση των «κυανόλευκων».

Καθημερινά προτείνονται παίκτες που είναι κάτω των 24 ετών και έχουν εμπειρία από Super League, με τη διοίκηση να προσπαθεί να τους αξιολογήσει. Όσο για το θέμα των ανανεώσεων, έχει… κλειδώσει η ανανέωση των Ανιέτε και Τζιώρα.

Παράλληλα, από τη Δευτέρα θα οριστικοποιηθεί το θέμα της προετοιμασίας, το κλείσιμο των φιλικών και η οργάνωση της ΠΑΕ σε μια σειρά από τομείς.

Εργοτέλης – Δύσκολα για Μονακέλο

Να διατηρήσει τον Γκατεάνο Μονακέλο στο δυναμικό του και τη νέα σεζόν θα ήθελε ο Εργοτέλης, ωστόσο οι προθέσεις της Μονακό είναι διαφορετικές.

Εδώ και καιρό οι «κιτρινόμαυροι» επικοινώνησαν με τη γαλλική ομάδα αναφορικά με τον Ιταλό επιθετικό. Όπως φαίνεται όμως οι Μονεγάσκοι θέλουν να στείλουν δανεικό τον παίκτη σε κάποιο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από το ελληνικό και του ζήτησαν να βρει ομάδα σε Ιταλία, Γαλλία ή Πορτογαλία. Κι άλλες ελληνικές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για τον Μονακέλο, ωστόσο η Μονακό έχει δεσμευτεί στον Εργοτέλη, πως αυτός θα έχει τον πρώτο λόγο στην Ελλάδα.

ΠΑΟΚ – Κίνηση για Λάζοβιτς

Τον Ντάρκο Λάζοβιτς του Ερυθρού Αστέρα έχει βάλει στο στόχαστρο ο ΠΑΟΚ.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα, ωστόσο η ομάδα του αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα, ενώ τιμωρήθηκε από την UEFA με αποκλεισμό από Champions League. Ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με την εφημερίδα «Σπορ του Βορρά», ενδιαφέρεται για τον Λάζοβιτς, καθώς είναι ένας παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα, αλλά πίσω από τον επιθετικό.

ΑΕΛ Καλλονής – Στο στόχαστρο ο Αλβάρεζ

Πυρετώδεις είναι οι επαφές που κάνει η ΑΕΛ Καλλονής με υποψήφιους στόχους για την ενίσχυσή της και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Ενας από τους παίκτες που ενδιαφέρει τους «νησιώτες» είναι ο Λεάντρο Άλβαρεζ. Ο Αργεντινός χαφ έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Σμύρνης και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Στην Ελλάδα αγωνίζεται αρκετά χρόνια, καθώς αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου και στη συνέχεια έπαιξε στον Αστέρα Τρίπολης. Η Καλλονή είχε καταθέσει πρόταση και το περασμένο καλοκαίρι στον Άλβαρεζ, αλλά εκείνος προτίμησε τον Απόλλωνα, ωστόσο φέτος δεν αποκλείεται να γίνει ο… γάμος.

*Με στοιχεία από το onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected