Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

ΕΠΟ – “Χορός” εκατομμυρίων από την παρουσία της Εθνικής στο Μουντιάλ!

epo-grafeiaΗ παρουσία της Εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ έχει και οικονομικά κέρδη, μιας και η ΕΠΟ θα βάλει αρκετά χρήματα στα ταμεία της.

Πέρα από το τεράστιο κέρδος της πρόκρισης στην φάση των “16” του Μουντιάλ για πρώτη φορά στην ιστορία, υπάρχει και τεράστιο οικονομικό κέρδος για την ΕΠΟ, η οποία βάζει αρκετά χρήματα στα ταμεία της από την επιτυχία της Εθνικής.

Για την παρουσία στους ομίλους, η ΕΠΟ θα πάρει 9 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η πρόκριση με το γκολ του Σαμαρά θα φέρει άλλα 8 εκατομμύρια ευρώ. Εν ολίγοις, 17 εκατομμύρια ευρώ…

Σε περίπτωση που η Ελλάδα κάνει και νέο θαύμα και προκριθεί σε βάρος της Κόστα Ρίκα, τότε η ΕΠΟ θα πάρει άλλα 14 εκατ. ευρώ, και δεδομένα θα υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση όχι μόνο για το αγωνιστικό αλλά και για το οικονομικό όφελος από την παρουσία της Ελλάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και όσο κυλάει η διοργάνωση, τα ποσά αυτά θα αυξάνονται για τα καλά….

Τα ποσά αυτά θα αυξηθούν κι άλλο, καθώς θα προστεθούν τα επιπλέον χρήματα από τους χορηγούς του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected