Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – Προβλέπεται…καυτή εβδομάδα στα μεταγραφικά!

Ιδιαίτερα έντονη ήταν η μεταγραφική κινητικότητα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ωστόσο η νέα εβδομάδα που ξεκίνησε σήμερα αναμένεται να είναι ακόμη πιο…καυτή όσον αφορά τις αναζητήσεις των ομάδων ως προς την ενίσχυση τους. Ας δούμε τις κινήσεις των ομάδων το τελευταίο 48ωρο :

ΑΕΚ – Πολύ κοντά στον Γκέντσογλου!

9cd8a8da940ca0f188c50be7162c93ca_L

Πολύ πιθανή είναι η επιστροφή του Σάββα Γκέντσογλου στην ΑΕΚ, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε επικοινωνία.

Ο νεαρός μέσος δεν υπολογίζεται στη Σαμπντόρια και θέλει να φύγει, ενώ πρώτος του στόχος είναι να επιστρέψει στην Ελλάδα. Στην Ένωση σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτησή του. Μάλιστα το Σάββατο ο Γκέντσογλου συναντήθηκε με άνθρωπο της ΑΕΚ, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal». Ακόμη δεν υπάρχει κάτι επίσημο, ωστόσο ο Τραϊανός Δέλλας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει και τρίτη μεταγραφή, εκτός από τον επιθετικό και τον αριστερό εξτρέμ.

Λαμία – Συνεχίζει τα…ψώνια από το πάνω ράφι!

d7df09655c4ece00c06e041c4ae8c3bb_L

Ακόμα μια «δυνατή» μεταγραφή φαίνεται πως έκλεισε η Λαμία για τη νέα χρονιά στη Football League. Οι νεοφώτιστοι απέσπασαν το «ναι» του Φωκικού και έκλεισαν τον Μιχάλη Φράγκο, προσθέτοντας έναν δεινό σκόρερ στη γραμμή κρούσης τους.

Εδώ και καιρό η Λαμία επιθυμούσε διακαώς την απόκτηση του παίκτη και τελικά τον κάνει δικό της, αφού απομένουν ουσιαστικά οι ανακοινώσεις για να επικυρωθεί το deal. Πέρσι με την ομάδα της Άμφισσας, ο Φράγκος ήταν εντυπωσιακός, όπου αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ στην κατηγορία με 13 γκολ σε 25 ματς.

Πιθανώς και σήμερα να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Λαμιώτες και στη συνέχεια να ανακοινωθεί επισήμως η απόκτησή του.

Ολυμπιακός Βόλου – Τα βλέμματα στον Μπούντιμιρ!

budimir_610x400

Μετά το «ναυάγιο» στην υπόθεση Μπαλντοβαλίεφ, ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση ενός έμπειρου φορ και σύμφωνα με πληροφορίες, στο τραπέζι «έπεσε» και το όνομα του Μάριο Μπούντιμιρ.

Ο Κροάτης επιθετικός είναι ελεύθερος από τον Παναιτωλικό και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Είναι σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία, 28 ετών, ωστόσο, ο ίδιος επιθυμεί να αγωνιστεί σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή και τις προσεχείς μέρες θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Ο Μπούντιμιρ γνωρίζει άριστα την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα, καθώς για πέντε χρόνια, από το 2007 έως το 2012 αγωνίστηκε στον Εργοτέλης, παίζοντας σε 139 παιχνίδια, σημειώνοντας 24 γκολ, ενώ την περίοδο 2012-13 έπαιξε στον ΑΠΟΕΛ, καταγράφοντας 30 συμμετοχές και τέσσερα γκολ. Πέρυσι τον Ιανουάριο μεταγράφηκε στον Παναιτωλικό, με τον οποίο αγωνίστηκε σε εννέα ματς και πέτυχε ένα γκολ.

Ηρακλής – Ανακοινώθηκε ο Ρομάνο

Romano_Ira_610x400

πεσαν και οι επίσημες «τζίφρες» ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Ντιέγκο Ρομάνο. Όπως αναμενόταν, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός μετέβη σήμερα το μεσημέρι στην Μίκρα και παρουσία του Σπύρου Παπαθανασάκη υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, διάρκειας δύο ετών.

Το απόγευμα θα βρεθεί κανονικά στο γήπεδο του Μακεδονικού, στην Ευκαρπία όπου θα γίνει η πρώτη του Γηραιού για τη νέα χρονιά κι αναμένεται να αποθεωθεί απ’ τους φίλους της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

«Στα γραφεία της Μίκρας βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Ντιέγκο Ρομάνο όπου και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ηρακλή για τα επόμενα δύο χρόνια».

Επισκοπή – Ξαφνική αποχώρηση Μπρατσιάνι!

bratsiani_610x400

Πριν από περίπου 20 μέρες, η Επισκοπή είχε ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Αλέξανδρο Μπρατσιάνι. Τελικά το νέο συμβόλαιο δεν κράτησε πολύ, καθώς σήμερα έγινε γνωστό πως ο Αλβανός επιθετικός επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και αποχώρησε απ’ το Ρέθυμνο.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Μπρατσιάνι. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δήλωσε προσωπικό κώλυμα και γι’ αυτό αποχωρεί από την ομάδα μας. Η ΠΑΕ Επισκοπής του εύχεται καλή συνέχεια».

Υπενθυμίζεται πως ο 22χρονος άσος είχε αποκτηθεί τον περασμένο Ιανουάριο και είχε 2 γκολ σε 10 συμμετοχές, ενώ σήμερα είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση για τη νέα χρονιά.

ΑΕ Ερμιονίδας – Ελεύθερος ο Τσιώνης

αρχείο λήψης

Σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης βρίσκεται ο Νίκος Τσώνης, καθώς δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ΑΕ Ερμιονίδας.

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός ήταν εκ των βασικών συντελεστών της ομάδας της Αργολίδας την περασμένη σεζόν, βοηθώντας την στην κατάκτηση της ανόδου στη Football League. Πλέον ο Τσώνης είναι ελεύθερος και εξετάζει προτάσεις από ομάδες Γ’ Εθνικής και Football League και τις επόμενες μέρες θα αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Χανιά – Πολύ κοντά σε Καραγιάννη

0266679001405883928

Κοντά στην απόκτηση του Αλέξανδρου Καραγιάννη βρίσκεται η ομάδα των Χανίων. Ο 23χρονος φορ έπαιζε πέρσι στον Άρη.

Αχαρναϊκός – Πλησιάζει ο Μανουσάκης

0060018001405876874

Κοντά στην απόκτηση του Δημοσθένη Μανουσάκη δείχνει να είναι ο Αχαρναϊκός. Ο έμπειρος μέσος έπαιζε πέρσι στη Νίκη Βόλου

*με στοιχεία από onsports.gr, infootball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected