Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ρεάλ Μαδρίτης – Επίσημα Ροντρίγκεζ!

cca2639f51d63a506fc6bb49962cd6ad_L

Οι «μερένχες» επισημοποίησαν τη μεταγραφή του Χάμες Ροντρίγκες από την ομάδα του Πριγκιπάτου στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και με ανακοίνωσή τους ενημέρωσαν για το πρόγραμμα της παρουσίασης του ποδοσφαιριστή.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε σε συμφωνία με τη Μονακό για την αγορά του Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος θα γίνει μέλος του συλλόγου για τις επόμενες έξι σεζόν. Ο παίκτης θα παρουσιαστεί σήμερα, Τρίτη 22 Ιουλίου και ώρα 22:00 (σ.σ. 23:00 ώρα Ελλάδας) στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Μετά την παρουσίαση ο Χάμες Ροντρίγκες θα πατήσει για πρώτη φορά στο χορτάρι του Σαντιάγο Μπερναμπέου φορώντας τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και στη συνέχεια θα απαντήσει στους εκπροσώπους του Τύπου», αναφέρει η ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης.

Τη μεταγραφή του παίκτη επισημοποίησε και η Μονακό, ανακοινώνοντας την απόκτησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης και έστειλε ευχές στον παίκτη για το μέλλον. «Η Μονακό επιβεβαιώνει την αποχώρηση του Χάμες Ροντρίγκες, έχοντας φτάσει σε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Χάμες για τον ρόλο που έπαιξε στο να επιστρέψει ο Σύλλογος στο Champions League και του εύχεται τα καλύτερα για το μέλλον», ανέφερε η σύντομη ανακοίνωση της γαλλικής ομάδας.

«Η Μονακό είναι υπερήφανη που βοήθησε τον Χάμες Ροντρίγκες να αποκαλύψει το ταλέντο του στον κόσμο με αποκορύφωμα τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2014 της Βραζιλίας και την κατάκτηση του Χρυσού Παπουτσιού», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Μονακό, Βαντίμ Βασίλιεφ.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected