Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Τρεις μεταγραφές ουσίας σήμερα!

Tsatsarwnis fix_610x400Οι… οικονομίες του φετινού καλοκαιριού δεν επιτρέπουν σε μεγαλειώδεις μεταγραφικές ενέργειες, αυτό όμως δεν σημαίνει πως στον ΑΟ Κύμης έχει απωλεσθεί η δυνατότητα και για κινήσεις ουσίας.

Αντιθέτως, στον σύλλογο της Εύβοιας δείχνουν πως είναι διατεθειμένοι να διατηρήσουν το ρόστερ σε επίπεδα ποιότητας ανάλογα με της περσινής σεζόν, έστω κι αν οι συνθήκες δεν ευνοούν κάτι τέτοιο! Το απόγευμα της Τετάρτης η διοίκηση Θωμά προχώρησε στη μεταγραφή του Θανάση Τσατσαρώνη, που πέρσι διακρίθηκε με τα χρώματα του συντοπίτη ΑΟ Χαλκίδας. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό, μέσα από τον 3ο όμιλο όπου πάλεψε, ο 26χρονος πλάγιος μεσοαμυντικός ήταν ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες των “νερατζούρι”, έχοντας σταθερά καλή απόδοση σε ολόκληρη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Πλέον, ο αριστεροπόδαρος άσος ανήκει στους ‘κυανόλευκους’, που προχωρούν στη στελέχωση του ρόστερ, παράλληλα με την προετοιμασία που έχει ξεκινήσει υπό τις οδηγίες -βέβαια- του Βαγγέλη Ντόβολη. Να σημειωθεί πως ο Θανάσης Τσατσαρώνης έχει παίξει επίσης σε Θήβα, Βύζαντα Μεγάρων, ΑΟ Λουκισίων και Δάφνη Ερυθρών.

*infootball.gr

Kontopidis_610x400

Τέλος στη συνεργασία με τον Κώστα Κοντοπίδη έδωσε την Πέμπτη ο Κισσαμικός στον οποίο εύχεται μάλιστα καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο 20χρονος τερματοφύλακας πέρασε από… πολλά κύματα για το αν θα συνέχιζε να βρίσκεται στο Καστέλι, τελικώς όμως αποχωρεί. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι ενδιαφέρον για να συνεργαστεί μαζί του είχε επιδείξει πριν από μερικές ημέρες ο Α.Ο. Χανιά, αλλά τελικά προχώρησε σε συμφωνία με τον Βλαχάκη.

Η ανακοίνωση από τον Κισσαμικό: «Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Κοντοπίδη για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται ό,τι καλύτερο στη συνέχιση της καριέρας του».

*Δελτίο Τύπου

kosmidis_610x400

Ακόμα μια μεταγραφή ολοκλήρωσε η Καβάλα. Οι αργοναύτες απέκτησαν τον Δήμο Κοσμίδη που πριν από λίγο καιρό είχε μείνει ελεύθερος απ’ τον Εθνικό Γαζώρου.

Ο 25χρονος δεξιός μπακ βρέθηκε στους Σερραίους στο πρώτο μισό της περσινής χρονιάς, προτού στη συνέχεια μετακομίσει στον Αγροτικό Αστέρα, με τον οποίο πραγματοποίησε 11 συμμετοχές και τον βοήθησε να ανέβει στη Football League.

Πέραν του Κοσμίδη, ολοκληρώθηκε και τυπικά το θέμα της απόκτησης του Παρμαξίδη, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected