Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

ΜΑΣ Βεργίνας – Ατρόμητος Διαβατού 0-3

DSCN0489Πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ, ο Ατρόμητος επικράτησε του μαχητικού ΜΑΣ στο Δημοτικό Γήπεδο Βεργίνας. Η ομάδα των Κώστα Παγγούρα και Μάκη Σπανού κατάφερε τελικά να πάρει την πρόκριση, ανεβάζοντας την απόδοση της στο δεύτερο ημίχρονο όταν και οι γηπεδούχοι έμειναν φυσιολογικά (τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας) από δυνάμεις.

Παρουσία πάνω από 200 φιλάθλων και των δύο ομάδων, το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ δυνατά, με την ομάδα των Πασχάλη Μελιόπουλου και Ηλία Μητρόπουλου (σήμερα φόρεσε τις κόκκινες-άσπρες εμφανίσεις) να βάζει δύσκολα στους αντιπάλους τους. Με καλή κυκλοφορία της μπάλας και με διαρκές τρέξιμο, δημιούργησαν αρκετές προϋποθέσεις για να απειλήσουν την εστία του Δημόπουλου, ωστόσο υστέρησαν στην τελική προσπάθεια.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μπουν μπροστά στο σκορ, με το πρώτο γκολ του Σάκη Μπάκανου με τη φανέλα του Ατρομήτου, ο οποίος πέτυχε ένα τέρμα το οποίο από την αρχή της φάσης, φανερώθηκε η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων αλλά και η δεδομένη ποιότητα των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ρίσκαραν περισσότερο ωστόσο οι “κυανόλευκοι” ήταν πολύ επικίνδυνοι στις επιθέσεις και κατάφεραν στο 64′ να διπλασιάσουν τα τέρματα τους και πάλι με τον Μπάκανο, ο οποίος πλάσαρε σωστά μετά την πολύ ωραία πάσα του Λιλιόπουλου. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τρίτο γκολ στο 68′ όταν μετά από σέντρα του Συμεωνίδη από δεξιά, η άμυνα του ΜΑΣ έκανε λάθος υπολογισμό και με αυτογκόλ έδωσαν αέρα τριών τερμάτων στον Ατρόμητο.

Τα υπόλοιπα λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα και το τελικό σφύριγμα βρήκε την ομάδα του Διαβατού να πανηγυρίζει την πρόκριση στη δεύτερη φάση του θεσμού.

DSCN0497

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Καρυπίδη και Παζαρτζικλή.

Συνθέσεις

ΜΑΣ Βεργίνας : Στογιαννόπουλος, Προβατάς, Βενιόπουλος, Γιαγλής (76′ Λιλιόπουλος Π.), Λιλιόπουλος Δ., Λιλιόπουλος Α., Μιχαλόπουλος, Μουρατίδης Τ. (46′ Ταχτατζής), Μουρατίδης Ι., Μελιόπουλος, Ντόβας (59′ Μπατσίλας)

Ατρόμητος Διαβατού : Δημόπουλος, Φαρμάκης (44′ λ.τ. Καμπάς), Κωστογλίδης (59′ Χασάν), Αρβανιτίδης (46′ Κλάψης), Καρατάσιος, Τσακαλίδης, Λιλιόπουλος, Συμεωνίδης, Σπανός, Μπάκανος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected