Κατηγορίες
Super League 1

Πλατανιάς – SKODA Ξάνθη (1-0) Ο Ναζλίδης…σκότωσε την ομάδα του Βασιλακάκη

d2c2fa4a288832e3fae83963f84d80da_LΑν δεν είναι αυτή χρυσή αλλαγή, ποια είναι….. Ο Θωμάς Ναζλίδης, μπήκε στο παιχνίδι στο 68 λεπτό, μετά από δύο λεπτά κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος και ο Πλατανιάς κέρδισε 1-0 την SkodaΞάνθη.

Οι κρητικοί πέτυχαν την πρώτη τους φετινή εντός έδρας νίκη και την δεύτερη συνολικά στο πρωτάθλημα.

Στο πάγκο της Skoda κάθισε για πρώτη φορά φέτος ο Λουτσέσκου. Η ομάδα του μπήκε πιο δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και αν οι παίκτες του ήταν πιο σοβαροί στην τελική προσπάθεια, θα μπορούσε να είχε πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ.

Ο Σολτάνι, ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής καθώς έχασε δύο  «άχαστες» ευκαιρίες. Η πρώτη ευκαιρία χάθηκε στο 21′, όταν από πολύ καλή θέση σούταρε άουτ. Η δεύτερη στιγμή ήταν και η κλασικότερη ευκαιρία. Βρέθηκε σε θέση  τετ τα τετ, με τον Ολίμπα, αλλά  πλάσαρε άουτ. Στο 36′ ένα σουτ-βολίδα από τον Κλέιτον έφυγε λίγο άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε με τον Πλατανιά, να παίρνει τα ηνία του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και προσπάθησαν να γίνουν  απειλητικοί, για την εστία του Ζαρόπουλου.

Πρώτη καλή στιγμή στο 50’, όταν ο Μπαξεβανίδης έδιωξε πάνω στη γραμμή, το κοντινό πλασέ του Κουλιμπαλί.

Η ώρα του Ναζλίδη

Στο 68’ ο Χριστόπουλος, ρίχνει στο παιχνίδι τον Ναζλίδη, που αποδεικνύεται, κίνηση ματ.

Δυο λεπτά μετά την είσοδο του, στον αγώνα ο Ναζλίδης, κερδίζει πέναλτι. Ο έμπειρος επιθετικός, πέρασε δυο παίκτες της ακριτικής ομάδας και ενώ ήταν έτοιμος να πλασάρει ανατράπηκε, από τον Καρυπίδη, με τον Μήτσιο να δείχνει την εσχάτη των ποινών!

Το πέναλτι το εκτέλεσε ο ίδιος  εύστοχα, κάνοντας το 1-0.

Στην συνέχεια, η Skoda προσπάθησε ν ΄ απειλήσει για να ισοφαρίσει. Κορυφαία στιγμή, ένα λεπτό, πριν λήξει ο αγώνας. Στο 89΄ο Ρέναν σούταρε, αλλά βρήκε δοκάρι!

Πλατανιάς: Ολίμπα, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Νούνιες, Δημήτρης, Μαχαμάτ, Τετέ (68′ Ναζλίδης), Μενδρινός, Γκόμες, Μιλούνοβιτς (63′ Τσουράκης), Τόρες (83′ Ιτούα)

Skoda Ξάνθη: Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Καρυπίδης, Γουάλας, Λουσέρο (74′ Ολιβέιρα), Ομπόντο (79′ Παπαστεριανός), Βασιλακάκης, Κλέιτον, Καπετάνος (62′ Ράνος), Σολτάνι

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected