Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μέσης – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 1-3

DSC_0623

Στον ίδιο δρόμο με την περσινή χρονιά βαδίζει και φέτος ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, οδεύοντας για τον μεγάλο τελικό του θεσμού, όπου βρέθηκε ως φιναλίστ τον Μάρτιο του 2014. Η “ασπρόμαυρη” ομάδα, παρά το “μουδιασμένο” ξεκίνημα στην αναμέτρηση, πήρε το “ροζ φύλλο” αγώνα στο τέλος χάρη σε αντεπίθεση διαρκείας στις αρχές της επανάληψης.

Οι “βυσσινί” από την άλλη πλευρά έτρεξαν πολύ στον αγωνιστικό χώρο, πίεσαν σε όλο το μήκος του γηπέδου, ωστόσο η κούραση αλλά και η ικανότητα των αντιπάλων στα καίρια σημεία, τους υποχρέωσαν σε μία ακόμη ήττα τη φετινή σεζόν.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο, με τον ΠΑΟΚ μεν να έχει την κατοχή και τις περισσότερες προϋποθέσεις, εντούτοις η άμυνα του Φίλιππου ήταν σε υψηλό επίπεδο και δεν δέχτηκε τη σοβαρή απειλή. Την ίδια ώρα, το συγκρότημα του Γιάννη Γιάννου προσπάθησε να “χτυπήσει” στην κόντρα, δεν έφτασε όμως με αξιώσεις στα καρέ του Μπουκλά.

Όχι δεν γράψαμε λάθος το όνομα του τερματοφύλακα, καθώς στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, η παρουσία του Αλέκου Μπουκλά κάτω από τα γκολπόστ, ελλείψει του Κυριάκου Θεοδώρου που απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

DSC_0174

Το τέρμα του Σπύρου Κίτσα στο 39′ έδωσε άλλον αέρα στους φιλοξενούμενους, που λίγο πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια, απέκτησαν σημαντικό προβάδισμα ενόψει της συνέχειας. Μία εξέλιξη που εκμεταλλεύτηκε ο ΠΑΟΚ και κατάφερε πριν συμπληρωθεί μία ώρα παιχνιδιού να διπλασιάσει τα τέρματα του με τον Δημήτρη Χαρισούδη αλλά και λίγα λεπτά αργότερα να φτάσει το σκορ στο 0-3, με σκόρερ αυτή τη φορά τον Γιώργο Μπουκλά.

Το παιχνίδι απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τον Φίλιππο να πετυχαίνει το γκολ της τιμής στο 75′, με ένα πρώην “ασπρόμαυρο”, τον Νίκο Δημοσθένους.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μπουκουβάλας, με βοηθούς τους κ.κ. Νατσιούρα και Μοσχόπουλο Δ.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μέσης : Θεοδωρίδης (76′ Δίντσης), Ρόκκο, Σότι, Γιάννου, Γκατζίδης, Βασιλείου, Πάτρας Κ., Δημοσθένους, Πάτρας Ρ., Γατόπουλος, Μπαλτζής Β. (64′ Γιαννόπουλος)

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Μπουκλάς Αλ., Μπουκλάς Γ.Α., Κίτσας Λ.Δ., Λαδάς, Κούκλας, Πατατούκας, Κίτσας Λ.Π., Χαρισούδης, Κίτσας Δ., Κίτσας Σ., Μαρτσέλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected