Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αγγλία – Ένα ακόμη μεγάλο “διπλό” της Τσέλσι με ανατροπή! (vid)

Για 2η σερί χρονιά η Τσέλσι πέρασε νικηφόρα από το μεγάλο αγγλικό λιμάνι και με το 2-1 επί της Λίβερπουλ που μάλιστα προηγήθηκε πολύ νωρίς αύξησε έστω και προσωρινά την απόσταση από τους διώκτες της στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «κόκκινοι» στην 11αδα των οποίων ξεκίνησαν οι επτά …απόντες στη μεσοβδόμαδα ήττα στη Μαδρίτη από την Ρεάλ για το Τσάμπιονς Λιγκ έκαναν ένα δυνατό ξεκίνημα και μόλις στο 9’ πήραν το προβάδισμα με το σουτ του Καν να νικάει  τον Κουρτουά με τη βοήθεια και σημαντικής κόντρας στον Κέιχιλ.

Liverpool-v-Chelsea
Όμως ο τελευταίος πέντε λεπτά αργότερα έκανε το 1-1 μετά από φάση διαρκείας στην εστία του Μινιολέ που δευτερόλεπτα πριν είχε αποκρούσει προσπάθεια του Τέρι αλλά δεν μπόρεσε να εμποδίσει την μπάλα να περάσει τη γραμμή της εστίας του στο κοντινό σουτ του Κέιχιλ.

Λίγο αργότερα σουτ του Αζάρ ήταν ελάχιστα άστοχο ενώ στο 20’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν μάταια πέναλτι από το διαιτητή με την μπάλα να βρίσκει όμως  στο στήθος και όχι το χέρι του σκόρερ των «μπλε» σε προσπάθεια του Στέρλινγκ. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου  μέρους σουτ του Αζάρ από καλή θέση  αποκρούστηκε σε κόρνερ.

1415453067950 lc galleryImage epa04481326 Liverpool s M
Στο β’ μέρος οι «κόκκινοι» έφθασαν κοντά στο γκολ αλλά ο Κουρτουά είπε όχι στο πολύ ωραίο σουτ του Στέρλινγκ αλλά η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ήταν αυτή που πήρε με τη σειρά της το προβάδισμα στο 66’ όταν μετά την ωραία ενέργεια και σέντρα του Αθπιλικουέτα ο Μινιολέ δεν μπόρεσε να διώξει μακριά και ο Ντιέγκο Κόστα με το 10ο γκολ στη διοργάνωση έκανε το 1-2.

Στο 88’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν για μία ακόμα φορά δίχως …ανταπόκριση από το διαιτητή, πέναλτι όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Κέιχιλ μετά το σουτ του Τζέραρντ.

Συνθέσεις

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Τζόνσον, Σκρτελ, Λόβρεν, Μορένο, Τζέραρντ, Καν (70’ Μπορίνι), Χέντερσον, Κουτίνιο (70’ Άλεν), Μπαλοτέλι (79’ Λαλάνα), Στέρλινγκ

Τσέλσι: Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Μάτιτς, Φάμπρεγκας, Ραμίρες (51’ Γουίλιαν), Όσκαρ, Αζάρ (94’ Φιλίπε Λουίς), Ντιέγκο Κόστα (90’ Ντρογκμπά)

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected