Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Ολυμπιακός Νάουσας – Ακαδημία Μακροχωρίου 3-2 (photos)

PB090100Ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ νεανικές ομάδες πραγματοποιήθηκε σήμερα (9/11) στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου. Ο Ολυμπιακός Νάουσας υποδέχτηκε την Ακαδημία Μακροχωρίου, σε μία αναμέτρηση που μπορεί να μην είχε φάσεις πολλές μπροστά στις δυο εστίες, είχε όμως τρέξιμο, αντοχή, όμορφους συνδυασμούς, πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, τρίπλες και δυνατές μονομαχίες.

Η ομάδα του Γιώργου Απόσογλου είναι στελεχωμένη κυρίως από νεαρούς ποδοσφαιριστές, όπως βεβαίως και ο σημερινός του αντίπαλος, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους φιλάθλους να απολαύσουν ένα θεαματικό παιχνίδι, χωρίς σκοπιμότητες.

Οι γηπεδούχοι, ως φαβορί λόγω της βαθμολογικής θέσης, είχαν άτονο ξεκίνημα ωστόσο κατάφερε να προηγηθεί στο 28’ με συρτό σουτ του Γαλανού. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν τρία λεπτά αργότερα με τον Ταγκαλίδη, φέροντας το ματς στα ίσια. Δύο τρεις ακόμα ευκαιρίες εκατέρωθεν δεν κατάφεραν να διαφοροποιήσουν το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ανέβασε αισθητά την απόδοσή του και για τα πρώτα 20 λεπτά, η μπάλα παιζόταν στην περιοχή των φιλοξενουμένων. Δύο σουτ του Φράγγη δεν είχαν την τύχη που θα ήθελε ο νεαρός επιθετικός των “ερυθρολεύκων”.

PB090110

Το 2-1 ήρθε στο 75’ με δυνατό σουτ του Lleshi έξω από τη μεγάλη περιοχή και δύο λεπτά αργότερα έγινε το 3-1 με ένα άτονο σουτ του Φράγγη και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα αφού έφυγε μέσα από την αγκαλιά του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.

Πέντε λεπτά πριν ο διαιτητής σφυρίξει τη λύση, η Ακαδημία μείωσε τα σκορ μετά από αρκετή πίεση εμπρός στην περιοχή των γηπεδούχων, με ένα πολύ όμορφο γκολ του Ταγκαλίδη από πλάγια θέση, τέρμα που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα

Για ακόμη μία φορά ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε χωρίς καθαρόαιμο τερματοφύλακα, θέση την οποία κάλυψε αυτή τη φορά ο σέντερ φορ της ομάδας, Δημήτρης Τσιούλης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γαβράς, με βοηθούς τους κ.κ. Παζαρτζικλή και Μαλούτα Χ.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός Νάουσας: Τσιούλης, Γαλανός(83’ Σταμπουλής), Κωνσταντινίδης Π.(55’ Φράγγης), Κουμπουλής, Lleshi, Κοκκοφειάδης, Παπαπέσιος, Μώκας(65’Μάινος), Μπλιάτκας, Χατζηιωαννίδης, Τσαμπούρης

Ακαδημία Μακροχωρίου : Μανιόπουλος, Ασλανίδης(77’ Αντωνιάδης), Τσεκελίδης, Παπαδόπουλος, Κολεσίδης, Σιδηρόπουλος(81’ Καραμελίδης), Σταματίου, Σερασκέρης, Ταγκαλίδης, Παπακωνσταντίνου(62’ Μπατσίλας), Φωτόπουλος

*με στοιχεία από το olympiakosnaousas.blogspot.gr, όπου μπορείτε να βρείτε περισσότερες φωτογραφίες

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected