Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 0-3 (photos+video)

10-1 003

Ούτε στην Αγία Βαρβάρα σταμάτησε ο εντυπωσιακός φέτος Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων. Σε μία απόρθητη μέχρι στιγμής έδρα, κατάφερε να πετύχει τρία τέρματα και να συνεχίσει από εκεί που…σταμάτησε το 2014.

Από την άλλη πλευρά, ο Αγροτικός Αστέρας δεν θύμισε το εξαιρετικό πρόσωπο που είχε σε όλο τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, ενώ διαμαρτύρεται έντονα για τη φάση του πρώτου γκολ των φιλοξενούμενων, φάση στην οποία ο Βασίλης Παπαδόπουλος, μετά από ωραίο γέμισμα του Σερμπίνη φεύγει στην πλάτη της άμυνας  και με πλασέ νικά τον Μήτσα. Για τη συγκεκριμένη φάση, οι άνθρωποι του Αγροτικού ανάρτησαν βίντεο από την κερκίδα του γηπέδου από το οποίο μπορείτε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα :

Η φάση του 0-1 ήταν η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης και αποκόμισε το 16ο τέρμα του αρχηγού του Μέγα Αλέξανδρου, ο οποίος φέτος είναι σε…δαιμονιώδη φόρμα και σκοράρει κατά ριπάς. Ο κάπτεν των φιλοξενούμενων είναι πάντα σε τροχιά κατάκτησης του “Χρυσού Παπουτσιού”, που για ακόμη χρονιά θα απονείμει το ImathiaSportsNews, στα πλαίσια του 2ου All Star Game που θα διεξαχθεί στο τέλος των πρωταθλημάτων.

Στο 8’ ο Μήτσας απέκρουσε θεαματικά το δυνατό σουτ του Παπαδόπουλου, που επιχείρησε να πετύχει δεύτερο τέρμα, με τους “πράσινους” από τα Τρίκαλα να συνεχίζουν στον ίδιο ρυθμό και στο 17′ ήταν η σειρά του Σάββα Αθανασιάδη ο οποίος βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας και με πλάσε “έγραψε” το 0–2 για την ομάδα του. Αυτό ήταν το 7ο τέρμα του βραχύσωμου επιθετικού.

10-1 007

Η διαφορά των δυο τερμάτων δυσχέραινε στην ανάπτυξη παιχνιδιού του Αστέρα και είχε ως αποτέλεσμα την υπεροχή των φιλοξενούμενων, που επιβεβαιώθηκε και στο 20ο λεπτό όταν ο Δημήτρης Σούρλας σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα είχαν μία ακόμη καλή στιγμή στο 34′ το απευθείας όμως φάουλ του Γιώργου Ντάμτσιου, που απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο (για ακόμη ένα παιχνίδι εξαιρετικός) Μπάμπης Μήτσας.

Στην επανάληψη ο  Αγροτικός Αστέρας μπήκε με σκοπό να ρισκάρει. Ισορρόπησε το παιχνίδι, προσπάθησε να μεταφέρει την πίεση στα καρέ του Μουσκεφτάρα, ωστόσο η άμυνα των Τρικαλινών ήταν σε πολύ καλή μέρα και απέκρουσαν κάθε απειλητική προσπάθεια. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν κυρίως με αντεπιθέσεις και στο 63′ το σουτ του Σάββα Αθανασιάδη έξω από την περιοχή, απέκρουσε θεαματικά στο “Γ” ο Μήτσας.

Η ομάδα του Σάββα Αβετίδη απείλησε στο 64′ όταν σε μια φάση διαρκείας η μπάλα έφτασε στο ύψος της περιοχής στον Τσανασίδη, το σουτ όμως πέρασε ελάχιστα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 76′ σε λάθος απόκρουση του Σαμψωνίδη, αποδέκτης την μπάλας έγινε ο Σούρλας που βγαίνει σε τετ-α-τετ αλλά την τελευταία στιγμή απέκρουσε σωτηρία ο Μήτσας.

Στο 79′ δυνατό σουτ του Καρολίδη εκτός περιοχής, απέκρουσε σωτηρία ο Μουσκεφτάρας. Το τελικό 0–3 της αναμέτρησης έγινε στην τελευταία φάση του αγώνα, με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Δημήτρη Σούρλα, από πλάγια θέση, με την μπάλα να καταλήγει στη δεξιά συμβολή των δοκών του Μήτσα.

10-1 010

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Αναστασίου,  με βοηθούς τους κ.κ.. Γαβρά κα Διαμαντόπουλο.

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Μήτσας, Κουβατσίδης (72′ Κοτσογιαννίδης), Αβετίδης, Σαμψωνίδης, Χειμωνίδης, Καρολίδης, Φεζουλάς (65′ Ρηγόπουλος), Τσανασίδης, Οικονόμου Χ., Οικονόμου Α., Χάμπαλης (80′ Χολέβας)

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Μουσκεφτάρας, Σερμπίνης, Παπαδόπουλος (89′ Παλιούρας), Χαλβατζής, Καρβούνης (80′ Ελευθεριάδης), Σαλτουρίδης, Αθανασιάδης Σ. (85′ Μηνούδης Κ.), Ντάμτσιος, Παντριάς, Μηνούδης Χ., Σούρλας Δ.298969_292256067453307_1374829657_n22211Το ρεπορτάζ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του Κέντρου Δεξιώσεων «Αλεξάνδρειο Μέλαθρον» στο 2ο χλμ της ΠΕΟ Αλεξάνδρειας – Θεσσαλονίκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected