Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Και τελικά το Σάββατο έγινε ξανά Κυριακή!

vikelidis2-604x345Η αλήθεια είναι πως έγιναν πολλά σήμερα σχετικά με την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων της Γ’ Εθνικής, με το ενδιαφέρον βεβαίως να πέφτει στις αναμετρήσεις του Άρη με τον Έβρο Σουφλίου και της Καβάλας με τον Πανσερραϊκό.

Απ’ ότι φαίνεται ωστόσο “κλειδώνει” πλέον η Κυριακή κάτι που προκύπτει και από την ενημέρωση στη NOVA, που έχει και τα τηλεοπτικά δικαιώματα των “κίτρινων” και θα μεταδόσει το ματς της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της…: “Η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης παίρνει το ρίσκο και παρά την αρχική πρόθεσή της, περί μετάθεσης του ματς του Αρη για το Σάββατο, τελικώς αποφασίζει… Κυριακή!

Δηλαδή, η αναμέτρηση του ‘’Κλ. Βικελίδης’’ θα λάβει χώρα στην προκαθορισμένη ημέρα και ώρα (17:00) διεξαγωγής της.

Σήμερα το πρωί η ΕΠΟ παρέλαβε δεύτερο έγγραφο από την Αστυνομία, βάση του οποίου η τελευταία καλούσε την Ομοσπονδία να μην λάβει υπόψιν της το χθεσινό πρώτο έγγραφο για μετάθεση του αγώνα. Το σκεπτικό λέει πως το Αρης-Σουφλί δεν είναι υψηλής επικινδυνότητας (σε σχέση με τα ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννενα και Ηρακλής-ΑΕΚ στα οποία θα πέσει το βάρος) κι έτσι δεν θα υπάρξει πρόβλημα”.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected