Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Παναγιώτης Κυνηγόπουλος – Έρχεται το μεγάλο βήμα!

phoca_thumb_l_panagiotis_kynigopoulosΜια ανάσα από μεγάλη ομάδα της Σούπερ Λίγκας είναι ο διεθνής με την Εθνική ομάδα Νέων της χώρας μας Παναγιώτης Κυνηγόπουλος.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Αιγινιακού απασχόλησε κι άλλους μεγάλους συλλόγους της χώρας μας αλλά οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει και η διοίκηση της Πιερικής ομάδας είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για την παραχώρηση του Ημαθιώτη επιθετικού

Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα που βρίσκεται κοντά στον ποδοσφαιριστή του Αιγινιακού δεν είναι ο Παναθηναϊκός όπως ακούστηκε στην ποδοσφαιρική «πιάτσα» της χώρας μας αλλά άλλος εξίσου μεγάλος και ισχυρός ποδοσφαιρικά σύλλογος της Σούπερ Λίγκας.

Στα αγωνιστικά ο Άγγελος Διγκόζης θα έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες για το τοπικό ντέρμπι με τον συντοπίτη Πιερικό αφού οι «τιμωρημένοι» θα εκτίσουν τις ποινές τους με Αναγέννηση Καρδίτσας και Αγροτικο Αστέρα.

Συγκεκριμένα ο Βασίλης Λιόλιος δε θα αγωνιστεί με τους Θεσσαλούς, ενώ ο Στέφανος Πολύζος στο παιχνίδι με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected