Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Νίκη Βόλου – Απέκτησε Κόλα, θέλει Ταουσιάνη και Πασκούλεφ!

e50acaf85fd653d5458956456fa783c6_LΣυνάντηση είχαν χθες το βράδυ οι υπεύθυνοι των μεταγραφών της Νίκης Βόλου με τους ανθρώπους της διοίκησης του Μαγνησιακού και οριστικοποίησαν τη μεταγραφή του Κλεβί Κόλα.

Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και έτσι, απομένει το τυπικό μέρος πλέον για να ανακοινωθεί η απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή, ο οποίος προστίθεται στη μεγάλη λίστα των τελευταίων ετών με τους παίκτες που ξεκίνησαν κι αναδείχθηκαν από τον Μαγνησιακό και κάνουν το βήμα παραπάνω σε ομάδα εθνικής κατηγορίας. Ο Κόλα συμμετέχει στις προπονήσεις υπό την καθοδήγηση του Λεωνίδα Μπίλη κι άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις, με τον προπονητή των “κυανολεύκων” να εισηγείται την απόκτησή του. Είναι ένας παίκτης που διακρίνεται για το πάθος, το δυναμισμό, μπορεί με την ίδια ευκολία να παίξει σε διάφορες θέσεις, βλέπει γήπεδο και έχει πολύ καλά στημένα χτυπήματα. Στη Νίκη Βόλου προορίζεται για τον άξονα της μεσαίας γραμμής σε ανασταλτικό ρόλο.

paskulev_610x400

Οι μεταγραφικές αναζητήσεις της Νίκης Βόλου συνεχίζονται και η διοικούσα επιτροπή έχει εξασφαλίσει το “ναι” ενός ικανοποιητικού αριθμού παικτών που θα αποτελέσουν τον κορμό της ομάδος.

Εκτός από τις συμφωνίες που έχουν “κλείσει” και για τις οποίες έχετε ενημερωθεί από το  magnesiasports, οι παράγοντες της κυανόλευκης ομάδος στρέφουν την προσοχή τους στους ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν για να κάνουν τη διαφορά, σε αυτούς δηλαδή που δεν θα δοκιμαστούν καθώς η αξία τους είναι δεδομένη κι αναμένεται να προσφέρουν το κάτι παραπάνω στο σύνολο που θα “χτίσει” ο Λεωνίδας Μπίλης. Μερικοί έχουν φορέσει την κυανόλευκη φανέλα στο παρελθόν. Ίσως την επόμενη εβδομάδα να έχουμε τις πρώτες ανακοινώσεις, με τον Θάνο Θεοδώρου να χειρίζεται τα μεταγραφικά ζητήματα μαζί με τον Στέλιο Βούλγαρη.

Όσον αφορά στις προπονήσεις, αυτές συνεχίζονται σήμερα κι αύριο, την Παρασκευή στις 20:00 έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι στον Αμπελώνα με την τοπική ομάδα, ενώ και την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν τρεις ημέρες προπονήσεων. Ο προπονητής Μπίλης θα δώσει πρόγραμμα μεταβατικής περιόδου στους ποδοσφαιριστές για ένα μήνα μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας στα μέσα Ιουλίου. Είναι πάντως θετικό πως αρχές Ιουνίου, στη Νίκη Βόλου έχει συγκροτηθεί το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ, βαδίζουν συντονισμένα στο μεταγραφικό τομέα και οι επιλογές γίνονται προσεκτικά ώστε να δημιουργηθεί το καλύτερο δυνατό έμψυχο δυναμικό ενόψει της συμμετοχής στη Γ’ Εθνική.

Η ομάδα θα βασίζεται σε νεαρούς παίκτες με όρεξη και διάθεση να διακριθούν, να αρπάξουν την ευκαιρία που τους δίνεται, στο μεγαλύτερο ποσοστό από γηγενείς και ποδοσφαιριστές από τη Μαγνησία, με ορισμένες επιλογές της τεχνικής ηγεσίας εκτός νομού όπως είναι για παράδειγμα οι Ταουσιάνης, Πασκούλεφ.

*magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected