Κατηγορίες
Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μπαρτσελόνα – Τριψήφιο πλέον το νούμερο για Πογκμπά!

Πολ-Πογκμπά-800x535Ένα βήμα μπροστά από τους υπόλοιπους θέλει να βρεθεί η Μπαρτσελόνα και ετοιμάζεται να προσφέρει 100 εκατ. ευρώ στη Γιουβέντους για την απόκτηση του Πολ Πογκμπά!

Το σίριαλ του καλοκαιριού έχει γίνει η πιθανή μετακίνηση του Πολ Πογκμπά από τη Γιουβέντους σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα! Αρχικά η Μάντσεστερ Σίτι ήταν αυτή που φάνηκε να έχει το προβάδισμα, με την Παρί Σεν Ζερμέν να «ματσάρει» την προσφορά των Άγγλων στα 80 εκατ. ευρώ και να δείχνει πως αυτή έγινε ο πιθανότερος προορισμός για τον σούπερ σταρ των «μπιανκονέρι». Στο κόλπο, όμως, παραμένει πάντα γερά κι η Μπαρτσελόνα η οποία σύμφωνα με τη «Sport» είναι έτοιμη να δώσει 100 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή!

Όπως γράφουν οι Καταλανοί, αυτό που «φρενάρει» τους «μπλαουγκράνα» για την ώρα είναι το οικονομικό θέμα. Αν καταφέρουν στη Βαρκελώνη να εξασφαλίσουν τους πόρους για τη μεταγραφή, τότε δεδομένα θα αυξήσουν την προσφορά τους προς τη Γιουβέντους στα 100 εκατ. ευρώ και θα έχουν τον πρώτο λόγο για τον ποδοσφαιριστή! Μάλιστα, στη Μπαρτσελόνα είναι έτοιμοι να δώσουν ότι ζητάει ο Πογκμπά, που αξιώνει συμβόλαιο 12 εκατ. ευρώ τον χρόνο σύμφωνα με τον Μίνο Ραϊόλα που τον εκπροσωπεί!

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected