Κατηγορίες
Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο

Γυναικείο Ποδόσφαιρο – Αν γίνει η μεταγραφή, θα μιλάμε για τεράστια επιτυχία! (vid)

gisela-arrietaΑπό τη στιγμή που η γυναικεία ομάδα των Τρικάλων κέρδισε επάξια την άνοδο στην Α’ Εθνική, οι άνθρωποι των «κυανέρυθρων» τόνιζαν προς κάθε κατεύθυνση πως οι μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ, θα είναι μετρημένες για να μην χαλάσει η συνοχή της ομάδας και η βάση της να αποτελείται από παίκτριες του νομού.

Λογικά λοιπόν… οι όποιες προσθήκες γίνουν, θα πρέπει να είναι με παίκτριες ικανές να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το επίπεδο της ομάδας. Και φαίνεται πως η πρώτη που θα γίνει, θα ταράξει τα νερά στο ελληνικό γυναικείο ποδόσφαιρο.

Οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται πολύ κοντά στο να φέρουν στα Τρίκαλα την Τζιζέλα Αριέτα και… μπορεί το όνομά της να μη λέει τίποτα σε κάποιον από εμάς αλλά η κολομβιανή παίκτρια είναι ιδιαίτερα γνωστή στην πατρίδα της.

Είναι 25 χρονών και αγωνίζεται σαν μεσοεπιθετικός. Από το 2005 είναι διεθνής σε όλα τα κλιμάκια της εθνικής Κολομβίας ενώ πριν από έναν μήνα συμμετείχε στην προεπιλογή για το μουντιάλ του Καναδά αλλά κόπηκε λίγες ημέρες πριν την αναχώρηση της αποστολής.

Αγωνίζεται χρόνια στο κολέγιο του Γκρέισλαντ στις ΗΠΑ έχοντας μάλιστα 2,5 μέσο όρο τερμάτων ανα παιχνίδι ενώ τα τελευταία 3 χρόνια είναι και βοηθός προπονητή στο ίδιο κολέγιο.

Να σημειωθεί πως στο Γκρέισλαντ αγωνίζονταν και η καναδή Τίνα Κουκ που φόρεσε για μία χρονιά τη φανέλα των Τρικάλων.

Το τι μπορεί να κάνει μια παίκτρια του επιπέδου της Αριέτα στο ελληνικό πρωτάθλημα θα το δούμε από τον Οκτώβριο όταν αρχίσει η νέα σεζόν και εάν φυσικά ολοκληρωθεί με επιτυχία η μεταγραφή. Εάν ξεπεραστούν τα όποια γραφειοκρατικά προβλήματα υπάρχουν, τότε και χωρίς καμία δόση υπερβολής, τα Τρίκαλα θα πετύχουν τη μεγαλύτερη μεταγραφή που έχει γίνει στο ελληνικό γυναικείο ποδόσφαιρο.

πηγή: «Έρευνα»

Απολαύστε την Αριέτα σε στιγμές από την καριέρα της με το κολέγιο του Graceland :

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected