Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – Μεταγραφές για Χανιά, Αγροτικό και Αχαρναϊκό

mprilakisaoxsiteΗ Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χαράλαμπο Μπριλάκη.

Είναι γεννημένος  28/10/1981 και αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας, είναι αριστεροπόδαρος και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Λήλα Βασιλικού, Καλαμάτα, Διαγόρα, Τρίκαλα, Δόξα Δράμας, Πανσερραϊκός, Ηρακλή, Καλλιθέα, Παναργειακό.

agrotikosasterasfc_photo198

Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του Θανάση Τοπούζη.

O 23χρονος επιθετικός (28/3/1992) ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία του Ηρακλή, το 2010 μεταγράφηκε στον Άρη όπου έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο, στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Ιταλία με τη φανέλα της Σαλερνιτάνα (φώτο) και της Άσκολι και την περασμένη αγωνιστική περίοδο επέστρεψε στα ελληνικά γήπεδα για τον Έβρο Σουφλίου.

figkΜια από τις πιο δυνατές μεταγραφές για την φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε για τον Αχαρναϊκό!

Ο 20χρονος επιθετικός Γουόλτερ Φιγκέιρα με συμμετοχές στην SuperLeague υπέγραψε πριν λίγες ώρες συμβόλαιο συνεργασίας με την Διοίκηση της ΠΑΕ και αποτελεί πλέον μέρος του ρόστερ που την Δευτέρα θα ταξιδέψει στην Δράμα για την έναρξη της προετοιμασίας. Ο Φιγκέιρα εκτός από τον Πλατανιά, από όπου έρχεται και ως δανεικός, έχει παίξει στην ομάδα νέων Κ18 της Τσέλσι και θεωρείται ήδη ένα ανερχόμενο ταλέντο που μπορεί να κάνει την διαφορά. Ο Πρόεδρος Χαράλαμπος Σταμούλης καλωσόρισε τον Φιγκέιρα στα γραφεία της ΠΑΕ όπου τον ενημέρωσε για την ιστορία της ομάδας αλλά κυρίως για τον φίλαθλο κόσμο της. Τον παίκτη υποδέχτηκε και ο Τεχνικός Διεύθυνση Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Τέλος, έληξε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο μεταξύ της ΠΑΕ Αχαρναϊκός και του Χατζηκοσμά Σ. Εκ μέρους της Διοίκησης ο Πρόεδρος ευχήθηκε στον πρώην παίκτη του Αχαρναϊκού καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνει στο μέλλον».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected