Κατηγορίες
Super League 1 - Γ Εθνική / Τοπικά

Δόξα Δράμας – Ηρακλής (0-0) Τα βρήκε…σκούρα ο “Γηραιός” με αντίπαλο τη Δόξα της Γ Εθνικής

11872673_10207360987042082_2017070978_n-665x363 doxa15_610x400

Προβλημάτισε στη Δράμα ο Ηρακλής, καθώς δεν κατάφερε να σκοράρει απέναντι στην τοπική Δόξα, ομάδα τρίτης εθνικής κατηγορίας.

Μπροστά σε 2.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο, μεταξύ αυτών και αρκετοί οπαδοί των κυανόλευκων, η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου παρουσιάστηκε με παίκτες κυρίως που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι της Ξάνθης και έμειναν στο 0-0, στη σημερινή φιλική αναμέτρηση.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος παρέταξε στο αρχικό σχήμα τρεις παίκτες που αγωνίστηκαν και χθες στην Ξάνθη, τους Σαραμαντά, Πασά και Τσιλιανίδη, ενώ οι υπόλοιποι ήταν ο Γιαννίκογλου κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Τσότρας και Καρασαλίδης, δεξί μπακ ο Κάσσος, αμυντικά χαφ οι Μακρής και Ζαμπάζης, στα άκρα ο Αμαραντίδης και στην κορυφή της επίθεσης ο Μπουλούτ.

Οι κυανόλευκοι στο πρώτο ημίχρονο είχαν την υπεροχή, είχαν επιθετικότητα στο παιχνίδι τους, οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν με αμυντικό ρόλο, με τον Ηρακλή να απειλεί κυρίως με μακρινά σουτ, έχοντας πάντως ως καλύτερη ευκαιρία την κεφαλιά του Μακρή στο 17ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής είχε νωρίς στο 55΄ τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία με το τετ α τετ του Μπουλούτ, ο οποίος στη συνέχεια έπαιξε στην επίθεση μαζί με τον Βέλλιο και στα χαφ προστέθηκε ο Χαντί, ενώ μπήκε ως αλλαγή και ο Μούχαλης.

Από το 62΄ και μετά ο Καρασαλίδης πέρασε μπροστά ως αμυντικό χαφ, με τους Αβραμίδη και Τσότρα να αποτελούν το δίδυμο στην άμυνα και το 4-4-2 να δοκιμάζεται εκ νέου.

Οι πολλές αλλαγές επηρέασαν το ρυθμό του αγώνα που έπεσε αισθητά και ο Ηρακλής δυσκολευόταν να βρει χώρους για να απειλήσει τον αντίπαλο του, μένοντας έτσι στο 0-0.

Συνθέσεις

Δόξα Δράμας (Ανδρέας Πατζιαράς): Καράδαης, Λάσπαρης, Ρεβυθόπουλος, Γκαρακλίδης, Τσιάμπος, Στοίκος, Ντουτσαρίδης, Ντο Σάντος, Γαϊδαρτζής, Διαμαντίδης, Κουμπρόγλου

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Γιαννίκογλου, Κάσσος, Σαραμαντάς, Τσότρας, Καρασαλίδης, Μακρής (Αβραμίδης 62′), Ζαμπάζης, Πασάς (Μούχαλης 62′), Μπουλούτ, Τσιλιανίδης (Βέλλιος 62′), Αμαραντίδης (Χαντί 67′)

bluearena.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected