Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Κύπελλο Ερασιτεχνών – Το pregame των αγώνων της Κυριακής για την 1η αγωνιστική

pregame cup

Δεύτερο… πιάτο για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ημαθίας την Κυριακή (6/9), με τη διεξαγωγή με τους οποίος συμπληρώνεται η 2οάδα των ομάδων που θα προκριθούν στην επόμενη φάση.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων του Σαββάτου και με ορισμένα πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια, περνάμε στο δεύτερο μισό της 1ης φάσης που επίσης περιλαμβάνει αμφίρροπους αγώνες.

Τα μάτια είναι στραμμένα εκ των πραγμάτων στο ΔΑΚ Νάουσας, όπου ο δεύτερος της περσινής Α1 υποδέχεται τον τρίτο Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, ενώ στα υπόλοιπα ματς υπάρχουν μεν ξεκάθαρα φαβορί ωστόσο τα ματς του Κυπέλλου κρύβουν πάντα παγίδες…

Ας δούμε μία μίνι ανάλυση των αυριανών 10 αγώνων του προγράμματος :

Το σημερινό pregame είναι μία προσφορά της εταιρίας…

Χωρίς-τίτλο1Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοπροστασία

ακαδημια βεροιας 622238_106200016213588_1089319147_o

Ακαδημία Βέροιας – ΓΑΣ Κοπανού (ΔΑΚ Βικέλας, χιλιομετρική απόσταση αντιπάλων 18 χλμ): Αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων που τις χωρίζει μια κατηγορία στο ΔΑΚ Βικέλας, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Επίσημη πρεμιέρα η αυριανή για αμφότερους, με τη νεανική ομάδα του Θοδωρή Τέγου να υποδέχεται τον σαφώς πιο έμπειρο και ιδιαίτερα ενισχυμένο ΓΑΣ Κοπανού, που φέτος θα αγωνιστεί στην Α1 Ερασιτεχνική. Για τους “βυσσινί” ο έμπειρος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, ενώ ο Γιώργος Σγούρδας θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Αντώνη Ντόγου, με τον έμπειρο μέσο να μην μπορεί να παίξει κόντρα στην προηγούμενη ομάδα του λόγω τιμωρίας από την περσινή χρονιά.

Ακαδημια Μακροχωριου paok 

Ακαδημία Μακροχωρίου – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (Δημοτικό Μακροχωρίου, χιλιομετρική απόσταση αντιπάλων 20 χλμ) : Διαφορά δύο κατηγοριών και στο παιχνίδι του Μακροχωρίου, με τη νεανική ομάδα του Γιώργου Απόσογλου να υποδέχεται τον κάτοχο του τροπαίου ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν χωρίς τον άρτι νυμφευμένο Αλέξη Σιδηρόπουλο αλλά και τον αδελφό του Αντώνη, ενώ τραυματίας είναι ο Βασίλης Τζιόμπρας. Πολλές οι απουσίες για τους φιλοξενούμενους, που θα μεταβούν στο Μακροχώρι με σύνθεση ανάγκης λόγω των πολλών τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα του Χρήστου Υφαντίδη.

Αλιακμων νησελιου Νικη Αγκαθιας

Αλιάκμων Νησελίου – Νίκη Αγκαθιάς (Δημοτικό Νησελίου, χιλιομετρική απόσταση αντιπάλων 8 χλμ) Αντίπαλοι και στο πρωτάθλημα οι δύο μονομάχοι, ωστόσο “ερυθρόλευκοι” και “ασπρόμαυροι” θα αγωνιστούν αύριο με στόχο την πρόκριση σε μια νοκ άουτ αναμέτρηση. Παύλος Ζερδαλής και Δημήτρης Σαμαράς προετοίμασαν τις ομάδες τους χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών, σε ένα ακόμη γειτονικό ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου.

ao marinas ΑΕΠ Βέροιας Έμβλημα

ΑΟ Μαρίνας – ΑΕΠ Βέροιας (Δημοτικό Μαρίνας, χιλιομετρική απόσταση αντιπάλων 31 χλμ, προϊστορία 3 ετών : 2104 -2015, 1-0) Ιδιαίτερα αμφίρροπο παιχνίδι το αυριανό στη Μαρίνα, ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα τεθούν και φέτος αντίπαλες στο πρωτάθλημα της Α2 Ερασιτεχικής. Για τους γηπεδούχους, η εξέλιξη της τελευταίας στιγμής είναι η αποχώρηση του προπονητή της ομάδας Γιώργου Παπαδόπουλου και η επιστροφή του Γιώργου Προδρόμου, ο οποίος διετέλεσε παίκτης – προπονητής και πέρσι, στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Χωρίς τους Γκότση (επαγγελματικές υποχρεώσεις) και Μισαηλίδη (τραυματίας) θα παραταχθεί ο ΑΟΜ, χωρίς σημαντικές απώλειες για την ΑΕΠ, σε ένα ιστορικό παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους, καθώς επιστρέφει στον πάγκο της ομάδας σε επίσημο παιχνίδι ο Στέφανος Γαϊτάνος.

apollon new μονοσπιτα

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Ελπίδα Μονοσπίτων (Δημοτικό Αγίου Γεωργίου, χιλιομετρική απόσταση αντιπάλων 4 χλμ, προϊστορία 3 ετών : 2104 -2015, 0-5) : Ένα ακόμη ζευγάρι που θα συναντήσουμε στη φετινή Α2 Ερασιτεχνική. Το γειτονικό ντέρμπι των δύο “πρασίνων” κεντρίζει το ενδιαφέρον στο αυριανό δεύτερο “πιάτο” της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, το οποίο αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους φιλάθλους. Στις ιδιαιτερότητες, το…παιχνίδι της κληρωτίδας για τον πρώτο σκόρερ της Ελπίδας τα τελευταία χρόνια, Γιάννη Χατζηγεωργίου ο οποίος ανήκει φέτος στον Απόλλων ενώ στο πίσω μέρος του μυαλού των γηπεδούχων είναι σαφώς και το περσινό 0-5 με το οποίο επικράτησε η ομάδα του Λάκη Μίλη στον Άγιο Γεώργιο. 

Αστέρας Αλεξ πατριδα

Αστέρας Αλεξάνδρειας – ΑΣ Πατρίδας (Δημοτικό Νησίου, χιλιομετρική απόσταση αντιπάλων 27 χλμ) : Συνέχεια στα ντέρμπι μεταξύ ομάδων της Α2 με το παιχνίδι στο Νησί ανάμεσα στον Αστέρα και τον ΑΣ Πατρίδας. Κοινό στοιχείο για τους δύο αντιπάλους, το μικρό μέσο όρο ηλικίας στο ρόστερ που καθιστά την αυριανή αναμέτρηση ιδιαίτερα αμφίρροπη, ειδικότερα δε από το γεγονός πως οι ομάδες βρίσκονται στο μέσο ακόμη της προετοιμασίας τους. Αρκετές οι απουσίες για τον προπονητή των γηπεδούχων, Τάσο Χουρσουζίδη που θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Θυμιόπουλου, Μοσχόβη Σ., Δεινόπαπα, Μπουνταΐτη, Λιόλιου και Δάρλα που θα είναι εκτός λόγω τραυματισμών και επαγγελματικών υποχρεώσεων. Από την άλλη πλευρά, ο Χρήστος Παναγιωτίδης θα αποφασίσει τελευταία στιγμή για το αρχικό σχήμα.

θυελλα σταυρου skilitsi

Θύελλα Σταυρού – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου (Δημοτικό Σταυρού, χιλιομετρική απόσταση αντιπάλων 4 χλμ, προϊστορία 3 ετών : 2102 -2013, 0-2)Γειτονικό ντέρμπι στον Σταυρό ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα τεθούν αντίπαλοι και στο προσεχές πρωτάθλημα της Α2 Ερασιτεχνικής. Οι προπονητές των δύο ομάδων βασίζουν πολλά στο αυριανό παιχνίδι, καθώς θα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους κόντρα σε έναν αξιόλογο αντίπαλο, παρά το γεγονός πως απομένουν πάνω από 20 μέρες για την έναρξη της του πρωταθλήματος. Κομπλέ οι δύο ομάδες στο αυριανό παιχνίδι, στοιχείο που δίνει ακόμη πιο μεγάλο ενδιαφέρον στο ματς του Δημοτικού Γηπέδου Σταυρού.

kouloura rodoxori

ΠΑΟΚ Κουλούρας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου (Δημοτικό Κουλούρας, χιλιομετρική απόσταση αντιπάλων 46 χλμ, προϊστορία 3 ετών : 2104 -2015, 3-5) : Αντίπαλοι πέρσι στο πρωτάθλημα της Α1, αντίπαλοι και φέτος στο Κύπελλο Ερασιτεχνών ωστόσο τις δύο ομάδες χωρίζει μία κατηγορία, μετά τον υποβιβασμό των “ασπρόμαυρων”. Η νεανική ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη αντιμετωπίζει την πολύ έμπειρη και ιδιαίτερα ενισχυμένη στις μεταγραφές ομάδα του ΓΑΣ Ροδοχωρίου, που φέτος στοχεύει σε μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα αλλά και τη διάκριση στο Κύπελλο.

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του…

mexx-logo12412

Με την καλύτερη δυνατή σύνθεση θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ, χωρίς τους τραυματίες Δημήτρη Θεοδοσιάδη και Νίκο Παπαλεξίου θα μεταβεί η ομάδα του Σάκη Γλώσση στην Κουλούρα, ενώ κανονικά θα ακολουθήσει την αποστολή και ο νεοαποκτηθέντας από τον Αχιλλέα Νάουσας, Νίκος Μάραντης. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει ο έμπειρος προπονητής, καθώς στα φιλικά προετοιμασίας δεν έδειξε τις σαφείς προθέσεις του για το βασικό σχήμα.

ποντιακη νεολαια παλατιτσια

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – ΠΑΟ Παλατίτσια (Δημοτικό Αράχου, χιλιομετρική απόσταση αντιπάλων 48 χλμ, προϊστορία 3 ετών : 2104 -2015, 2-3) :

“Κόπια” της περσινής Α2 Ερασιτεχνικής το αυριανό ματς, ωστόσο οι γηπεδούχοι αγωνίζονται φέτος μία κατηγορία παραπάνω μετά την εξαιρετική τους πορεία που σφραγίστηκε με την άνοδο στην Α1. Ιδιαίτερο το αυριανό παιχνίδι, καθώς οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης, καθώς οι Μερόκης Α., Μερόκης Μ. και Κουλουμπριτσίδης είναι τραυματίες, ενώ δεν εκδόθηκαν ακόμη τα δελτία των νεοαποκτηθέντων Ευγένη Κίτσα, Χρήστου Αναστάση, Φλογκέρτ Σκούρα και Νίκου Μεντεσίδη.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Παναγιώτη Παπαδόπουλου θα μεταβεί στον Άραχο με όλους τους παίκτες διαθέσιμους και μετά την εξαιρετική εικόνα στα μέχρι στιγμής φιλικά, φαντάζουν ως σημαντικό εμπόδιο για το συγκρότημα του Σάκη Παγγούρα

fas_naousa10401346_801425193258758_2696025802931396951_n

ΦΑΣ Νάουσα – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (ΔΑΚ Νάουσας, χιλιομετρική απόσταση αντιπάλων 61 χλμ, προϊστορία 3 ετών : 2104 -2015, 1-1) : Το πιο ηχηρό ομολογουμένως ζευγάρι που ανέδειξε η κληρωτίδα για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου Ημαθίας. Στο ΔΑΚ Νάουσας, ο περσινός δευτεραθλητής υποδέχεται τον τρίτο της Α1, οι αναμετρήσεις των οποίων πέρσι (δύο για το πρωτάθλημα, μία για το Κύπελλο) ήταν εκ των πραγμάτων συναρπαστικές και κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Ο αυριανός αγώνας αναμένεται να προσελκύσει αρκετό κόσμο στις κερκίδες του ΔΑΚ, στον πρώτο επίσημο παιχνίδι του ΦΑΣ μπροστά στο κοινό του, σε μια χρονιά που αποκλειστικός στόχος είναι η άνοδος στη Γ Εθνική. 

Ο Δημήτρης Χαλκιάς δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ενόψει του αυριανού αγώνα, σε αντίθεση με τον ομόλογο του Γιώργο Ντάμτσιου που θα στερηθεί τις υπηρεσίες των τραυματιών Ηρακλή Ελευθεριάδη, Σίμου Καραούσογολου και Κώστα Καρβούνη, ενώ εκτός για διάφορους λόγους θα είναι οι Ούλι Ντόι, Βασίλης Παπαδόπουλος και Κώστας Χαλβατζής.

δείτε τα στιγμιότυπα από το περσινό ισόπαλο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής :

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων του Σαββάτου (5/9), με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 17.00 :

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – ΠΑΟ Παλατίτσια

Αστέρας Αλεξάνδρειας – ΑΣ Πατρίδας

ΦΑΣ Νάουσα – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Θύελλα Σταυρού – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου

ΑΟ Μαρίνας – ΑΕΠ Βέροιας

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Ελπίδα Μονοσπίτων

Αλιάκμων Νησελίου – Νίκη Αγκαθιάς

Ακαδημία Βέροιας – ΓΑΣ Κοπανού

ΠΑΟΚ Κουλούρας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου

Ακαδημία Μακροχωρίου – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

δείτε εδώ τα αποτελέσματα των πρώτων 10 αγώνων της 1ης αγωνιστικής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected