Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (Οπούντιος Μαρτίνου – Δωτιέας Αγιάς 2-3) Απίστευτη ανατροπή στη Φθιώτιδα!

Martino-Agia1
Από 2-0… 2-3 κόντρα στην Αγιά – Καθοριστική η αυστηρή αποβολή του Πέππα στο 73’ – 5 «διπλά» στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου! –

Όλα ξεκίνησαν ιδανικά στο Μαρτίνο στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής απέναντι στον Δωτιέα Αγιάς, καθώς προηγήθηκε με 2-0, δείχνοντας συγχρόνως διάθεση για καλό ποδόσφαιρο.

Το πρώτο γκολ μάλιστα του Καντού ήρθε σε καθοριστικό σημείο, αφού σημειώθηκε λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Ένα ημίχρονο αρκετά καλό με τους «πράσινους» να έχουν την υπεροχή και τις ευκαιρίες (είχαν και δοκάρι με τον Κόκα) απέναντι πάντως σε έναν επικίνδυνο αντίπαλο που είχε επίσης δύο καλές στιγμές να ανοίξει το σκορ.

Στην επανάληψη ο Οπούντιος συνέχισε το ίδιο καλά και είχε τη χαρά να προηγηθεί με 2-0 με το δεύτερο γκολ του Βραζιλιάνου από πέναλτυ που κέρδισε ο δραστήριος Κόκα.

Όλα ήταν περίφημα μέχρι το 65’ που ο Τσιρογιάννης έβαλε και πάλι στο κόλπο την ομάδα του ή καλύτερα στο 73’ που σημειώθηκε η φάση που θα συζητηθεί. Πέππας και Κόκκας διεκδίκησαν την μπάλα ψηλά με επικίνδυνο τρόπο και οι δύο και ο διαιτητής Κάτοικος θεώρησε επικίνδυνο παιχνίδι στον πρώτο. Αποτέλεσμα 2η κίτρινη = κόκκινη και η Αγιά απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα που αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο κλέβοντας όχι μόνο το βαθμό της ισοπαλίας , αλλά και αυτή την νίκη με γκολ του Τσατσαλίδη στις καθυστερήσεις!

Οι φάσεις

11΄: Σουτ του Δέδε ψηλά άουτ στην πρώτη ουσιαστική επίσκεψη του Μαρτίνου στα καρέ του Παϊτέρη.

19’: Ωραία κίνηση του Καντού αλλά άστοχο σουτ από καλή θέση.

24’ Κόρνερ του Γκριζάπη, κακή απομάκρυνση από την άμυνα του Δωτιέα και ο Κόκα με θαυμάσιο γυριστό σουτ θα σημαδέψει το δοκάρι στην καλύτερη φάση μέχρι εκείνο το λεπτό στο παιχνίδι.

29’: Έξυπνο ψηλοκρεμαστό πλασέ το Τσατσαλίδη κι ενώ ο Τσίμας βρισκόταν εκτός εστίας θα φύγει λίγο άουτ.

36’: Δυνατό σουτ του Κακκάβα θα φύγει λίγο άουτ.

40’: Σουτ του Τσιρογιάννη στην αγκαλιά του Τσίμα.

41’: Νικητής και πάλι ο Τσίμας σε τετ-α-τετ με τον Τσατσαλίδη έπεσε κι έσωσε την εστία του.

42’: Σουτ του Πέππα μεταξύ πολλών σωμάτων η μπάλα θα φύγει κόρνερ από το οποίο προήρθε το πρώτο γκολ του Μαρτίνου τη φετινή περίοδο. Ο Γκριτζάπης πήγε στην εκτέλεση του, για μία ακόμη φορά η άμυνα των φιλοξενουμένων δεν έδιωξε σωστά και ο Πέππας έστρωσε την μπάλα στον Καντοιύ. Ο Βραζιλιάνος με ωραίο διαγώνιο σουτ νίκησε τον Παϊτέρη και έγραψε το 1-0 μέσα σε πανηγυρισμούς.

55’: Ωραία κίνηση του Κόκα και τρίπλα πάνω στον Τσακάλι που έπεσε άτσαλα επάνω του. Ο διαιτητής έδειξε αμέσως πέναλτυ που μετέτρεψε σε γκολ ο Καντού (2-0).

63’: Ο Δωτιέας θα φωνάξει για πέναλτυ σε ανατροπή του Κουρλού από τον Τσέλλο σε μια φάση που ξεκίνησε από δυνατό βολέ του Παϊτέρη.

65’: Ο Καντού θα χάσει την μπάλα από τον Τσατσαλίδη που θα βγάλει σε πλεονεκτική θέση τον Τσιρογιάννη κι αυτός με σουτ θα ξαναβάλει στο παιχνίδι των Δωτιέα (2-1).

73’: Όλα γυρίζουν ανάποδα για το Μαρτίνο που σε μία διεκδίκηση ο Πέππας θα αντικρύσει την 2ηκίτρινη και θα αφήσει την ομάδα του με 10 παίκτες.

81’ Με άλλον αέρα οι φιλοξενούμενοι θα εκμεταλλευτούν λάθη στην άμυνα του Μαρτίνου και σε φάση διαρκείας ο Τσατσαλίδης με κεφαλιά θα προλάβει τον Τσίμα για το 2-2.

93’: Νέο λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων θα δώσει την ευκαιρία στον δραστήριο Τσατσαλίδη να εκμεταλλευθεί τις κόντρες και να γράψει το τελικό 2-3.

Martino-Agia2 AgiaM

Συνθέσεις

Οπούντιος Μαρτίνου (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Τσίμας, Κουτσούμπας, Στυλιανός, Σπυριδάκης, Τσέλλος, Δέδες, Κακκάβας (75′ Κωτσαλάς), Γκριτζάπης, Κόκα, Καντού, Πέππας

Δωτιέας Αγιάς: Παϊτέρης Π., Παππάς, Γούτος, Τσακάλι, Κόκκας, Ντάκουλας, Μπαλογιάννης (93’Ιωαννίδης), Τσατσαλίδης, Κουρλός (65′ Ράμαι), Τσιρογιάννης, Καρβούνης

*efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected