Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Άρης – “Μέσα” για Καβάλα οι Κυβελίδης και Σιδεράκης

163d856511815dbbcf2bf82350af84f2.330347be67d0d72af475608612afdf40Ο Άρης αντιμετωπίζει στην Καβάλα, την τοπική ομάδα, με τον Νίκο Αναστόπουλο, να υπολογίζει και στους Σιδεράκη και Κυβελίδη, οι οποίοι βρίσκονται στην αποστολή των “κιτρίνων”.

Πάνοπλος και με όλα τα αστέρια του στην αποστολή του ο Αρης αναχώρησε για την Καβάλα, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον ΑΟΚ. Δύο τα νέα πρόσωπα της εικοσαμελούς αποστολής με τους Κυβελίδη και Σιδεράκη να συμμετέχουν σε αυτήν.

Αναλυτικά:

Με την μεσημεριανή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Καβάλα (16:00) στο Δημοτικό Στάδιο Καβάλας «Ανθή Καραγιάννη», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας, Νίκος Αναστόπουλος, ανακοίνωσε την αποστολή (θα αναχωρήσει σε λίγη ώρα για την Καβάλα και θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο στην πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας) που αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:

Τζινάρ, Σιδεράκης, Ραούλ Μπράβο, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Γεωργιάδης, Τσουμάνης, Τάτος, Σαμαράς, Ρόβας, Καλογέρης, Καπνίδης, Κωνσταντινίδης, Καζναφέρης, Ντούνης, Μελισσάς, Παυλίδης, Κυβελίδης, Ντόγος, Μαζουλουξής.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected