Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) ΑΕ Καραϊσκάκης – Τύρναβος 1-0

DSCN5569Αν και χρειάστηκε να φτάσουμε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (94΄), η ΑΕ Καραϊσκάκης κατάφερε να βρει τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα με τον Καβαλλάρη και να πανηγυρίσει μία πολύ μεγάλη και πολύτιμη νίκη απέναντι στην «μαχητική» ομάδα του Τυρνάβου, μια επιτυχία που την φέρνει μόνη στην κορυφή του ομίλου μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με το αδύναμο σουτ του Τσιρλίδη των φιλοξενούμενων στο 2΄, το οποίο πέρασε άουτ χωρίς να απειλήσει. Στο επόμενο λεπτό η εκτέλεση φάουλ τουΧούσου από πλάγια θέση έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παπαγιάννη και στο 6΄ οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντική ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Χούσος έκανε τη σέντρα από τη δεξιά πλευρά και η κοντινή κεφαλιά του Καπετάνου πέρασε λίγο άουτ.

Με την συμπλήρωση δέκα λεπτών αγώνα, η ΑΕ Καραϊσκάκης είχε νέα σημαντική στιγμή, όταν ο Μπουσινάκης έκανε ωραία κίνηση και σουτ, αλλά ο Παπαγιάννης έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση της στημένης φάσης από τον Καπετάνο, ο Δημητρίου με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 14΄ του αγώνα ο Μπουσινάκης έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή του Τυρνάβου και πάσαρε στον Καπετάνο, αλλά το σουτ του τελευταίου έφυγε πολλά μέτρα μακριά από την εστία των φιλοξενούμενων.

Ένα λεπτό μετά το κοντινό σουτ του Λάμπρου κόντραρε στο σώμα του Αϊβάζη και στο 18΄ είχαμε την τέταρτη μεγάλη στιγμή για την ΑΕ Καραϊσκάκης στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο Παπαγιάννηςέδιωξε στη γωνία του σε κόρνερ το σουτ του Μπουσινάκη. Στο 20΄ του αγώνα την αδύναμη κεφαλιά μπλόκαρε ο πορτιέρο του Τυρνάβου και στο 22΄ η ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Τασιούλη των φιλοξενούμενων έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Από εκείνο το λεπτό και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Τύρναβος ισορρόπησε τον αγώνα. Στα επόμενα λεπτά δύο δυνατά σουτ των Καπετάνου και Μπουσινάκη δεν απείλησαν τον Παπαγιάννη και στο 30΄ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ, στη σημαντικότερη φάση τους.

περισσότερο ρεπορτάζ στο sportsnow.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected