Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Νίκη Βόλου – Ρήγας Φεραίος 0-0

f849b44fef74461c367efe4df6f178f2_LΟι κυανόλευκοι ήταν κάκιστοι, κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού στο δημιουργικό κομμάτι και, σε συνδυασμό, με το αριθμητικό τους μειονέκτημα το τελευταίο τέταρτο (τραυματισμός Κυπτίου, είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές του ο Μπίλης) δεν κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση του Ρήγα

Διακριθέντες του αγώνα, ο κόσμος της Νίκης, που έδωσε δυναμικό παρών, στην επιστροφή της ομάδας του στο “Π. Μαγουλάς” και το συγκρότημα του Λάκη Μπακάλη, που πήρε σημαντικότατο βαθμό, ενόψει της συνέχειας.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, με νευρικότητα και λίγες καλές στιγμές, Νίκη Βόλου και Ρήγας Φεραίος κόλλησαν στο 0-0, αποτέλεσμα που είναι και το πιο δίκαιο, βάσει και της εικόνας της αναμέτρησης.  Άγγιξαν το γκολ στο 20′ οι γηπεδούχοι, με το σουτ του Ελευθεριάδη να σταματά στο δοκάρι της εστίας του Κεφαλά, πολύ καλή η παρουσία των παικτών του Λάκη Μπακάλη, που περιόρισαν τη δημιουργία του αντιπάλου και δεν απειλήθηκαν καθόλου στο δεύτερο μέρος.

Δυναμικό ξεκίνημα, έπεσε ο ρυθμός στη συνέχεια

Το παιχνίδι ξεκίνησε, με ένα εκρηκτικό 20λεπτο, που περιλάμβανε όμορφο ποδόσφαιρο, καλό ρυθμό κι αρκετές φάσεις.

Μόλις στο 3′, η Νίκη πραγματοποίησε την πρώτη της καλή στιγμή, όταν ο Κρεββατάς έγινε αποδέκτης της μπάλα εντός περιοχής, με το σουτ που επιχείρησε, να καταλήγει στην αγκαλιά του Κεφαλά. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ρήγας απάντησε, όταν ο Σέτος έπιασε το σουτ εκτός περιοχής, με τη μπάλα να περνάει άουτ.

Με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών, ο Ρήγας πραγματοποίησε τη σημαντικότερή του στιγμή στο ματς. Ύστερα από αδράνεια της άμυνας της Νίκης, ο Σέτος έγινε αποδέκτης της μπάλας εντός περιοχής, με το σουτ που επιχείρησε να απομακρύνει δύσκολα ο Σταυράκης στην κλειστή του γωνία.

Δύο λεπτά αργότερα, η Νίκη δημιούργησε προϋποθέσεις για κάποιο τέρμα, όταν ο Κανελλόπουλος έκανε τη σέντρα απο αριστερά, ο Ελευθεριάδης στόπαρε τη μπάλα εντός περιοχής, σούταρε, όμως η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Γκάγκα και κατέληξε πλάγιο. Στο 20ο λεπτό, η Νίκη δημιούργησε τη σημαντικότερη ευκαιρία της αναμέτρησης. Η Νίκη κέρδισε φάουλ σε καλή θέση, ο Κυπτίου εκτέλεσε απευθείας, με τον Κεφαλά, σε πρώτη φάση να απομακρύνει στην αριστερή του γωνία, ο Ελευθεριάδης πήρε το ριμπάουντ, με το πλασέ που επιχείρησε να καταλήγει στο δοκάρι της εστία του νεαρού πορτιέρο.

Από ‘κει και πέρα, η Νίκη είχε μία φλύαρη υπεροχή, με την ομάδα του Ρήγα να περιορίζει κατά πολύ τη δημιουργία των γηπεδούχων και να μην απειλείται ιδιαίτερα. Οι μοναδικές καλές στιγμές για τους γηπεδούχους στο τελευταίο τέταρτο ήταν δύο μακρινά σουτ των Κόλα (34′) και Κυπτίου (44’) που πέρασαν άουτ και δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Κεφαλά.

περισσότερα στο magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected