Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Ρήγας Φεραίος – Αχέρων Καναλακίου 0-1

0ecb2cd881cc8ad0c6e90bc5522ca67a_LΤρίτωσε το κακό για τον Ρήγα Φεραίο! Μετά τις δύο εντός έδρας ισοπαλίες με ομάδες που δεν είχαν νίκη στο πρωτάθλημα, σήμερα οι «κυανόλευκοι» …υποχρεώθηκαν σε ήττα από τον ουραγό Αχέροντα Καναλακίου που στην 6η αγωνιστική βρήκε για πρώτη φορά δίχτυα στο πρωτάθλημα κι έφυγε με το διπλό από το Βελεστίνο!

Σε δύο περιπτώσεις πάτησαν με αξιώσεις στα καρέ του Ρήγα Φεραίου οι φιλοξενούμενοι, στη μία είχαν κλασική ευκαιρία, στην άλλη σκόραραν, ενώ οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη είχαν δύο δοκάρια και έπαιξαν στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς στο μισό γήπεδο. Ο αγώνας ξεκίνησε με μια μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους καθώς στο 8ο λεπτό, από πάσα του Κυριακάκη, ο Κωνσταντίνου από κοντά έχασε σίγουρο γκολ.

Στο επόμενο, ο Σφάκας αποχώρησε τραυματίας, με τον Ρήγα Φεραίο να παίρνει τον έλεγχο του ματς και να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, καθώς επίσης τις ευκαιρίες. Στο 20ό και στο 21ο λεπτό, Χατζής και Γουτούλης είχαν σουτ εκτός μεγάλης περιοχής που δεν ανησύχησαν τον Καραπιπέρη, ενώ στο 24’ ο Κορέτα πήδηξε ψηλότερα απ’ όλους και πήρε κεφαλιά, που σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Ένα τέταρτο αργότερα, ο Γουτούλης είχε σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή που χτύπησε στο δοκάρι, ενώ στο 43’ η τελευταία καλή φάση με κεφαλιά του Χατζή που απομάκρυνε αμυντικός ενώ ο γκολκίπερ είχε κάνει άστοχη έξοδο.

Στην επανάληψη, ο Ρήγας Φεραίος μπήκε καλύτερα κι είχε επικίνδυνες φάσεις. Στο 49ο λεπτό, ωραία κάθετη του Αλεξίου, δεν εκμεταλλεύτηκε ο Κορέτα που βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ αλλά έπεσε στο τερέν και στην εξέλιξη, σουτ του Χατζή από το ύψος της μεγάλης περιοχής έφυγε ψηλά άουτ. Στο 54’ διαγώνιο σουτ του Γουτούλη απέκρουσε σε κόρνερ ο Καραπιπέρης με δύσκολη επέμβαση. Μετά την εκτέλεση του Σπαθή, ο Βουραζέρης είχε κεφαλιά άουτ. Κάπου εκεί κόπασε η επιθετικότητα από πλευράς γηπεδούχων και ο Αχέρων ισορρόπησε χωρίς όμως να βγαίνει στην επίθεση. Έβγαλε όμως μια καλή κόντρα και ήταν αρκετή για να σκοράρει. Στο 71ο λεπτό, από κάθετη του Μακρυγιάννη, ο Κωνσταντίνου πετάχθηκε ανάμεσα στους στόπερ και με ωραίο πλασέ, νίκησε τον Κεφαλά. Πέτυχε το 0-1 που ήταν το πρώτο γκολ για τους νεοφώτιστους στο πρωτάθλημα!

Από το σημείο εκείνο και μετά, ο Ρήγας Φεραίος «κατασκήνωσε» έξω από τα καρέ του Καναλακίου, δίχως όμως την κλασική ευκαιρία. Στο 82’ σε αντεπίθεση ο Τσομπάι είχε καλό σουτ που έφυγε άουτ, ενώ στο 85’ ο Πάσχος μπήκε στη φάση χωρίς να καταφέρει να βρει την μπάλα. Κρατήθηκαν μόνο τέσσερα λεπτά καθυστέρηση –που ήταν παραπάνω-, ωστόσο η ομάδα του Βελεστίνου δεν είχε ουσία. Γέμισε πολλές φορές στην περιοχή, αλλά δεν ολοκλήρωσε τις φάσεις και μοιραία, υπέστη ήττα-σοκ στην επιστροφή της στη φυσική της έδρα.

Συνθέσεις

Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης (82’ Πάσχος), Σπαθής, Γκάγκας, Αλεξίου (72’ Τσίπης), Χατζής, Σφάκας (9’ λ.τρ. Γουτούλης), Κορέτα, Ζενούνι, Γκίκας.

Αχέρων Καναλακίου: Καραπιπέρης, Κουμπής, Μιρτάι, Μπάκας, Πάνος, Σιώρος, Κυριακάκης, Λαγός (60’ Τσομπάι), Μακρυγιάννης (76’ Μουζάκης), Λουκούμης (86’ Μάρκος), Βασ. Κωνσταντίνου.

*magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected