Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Καβάλα 1-1

Χωρίς τίτλοΣε ένα παιχνίδι με ελάχιστες ευκαιρίες, που κυριάρχησε το πάθος και η δύναμη, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου στη Γ Εθνική αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 απέναντι στην Καβάλα, αν και οι Εβρίτες, που προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ, κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους μέχρι το 4ο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα.

Το ματς ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Οι Θρακιώτες όμως κατόρθωσαν να ανοίξουν το σκορ στο 10′, στην πρώτη φάση που δημιούργησαν, καθώς ο Ερκάν εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία του τερματοφύλακα των αργοναυτών, πήρε τη μπάλα και με προβολή την έστειλε στα δίχτυα του Αθανασίου.

Ο Εθνικός μετά το γκολ που σημείωσε έλεγξε απόλυτα το ρυθμό, χωρίς να κινδυνεύσει ιδιαίτερη από την μεσοεπιθετική γραμμή της Μακεδονικής ομάδας, εκτός από μία περίπτωση που ο Καζάκης έπιασε την κεφαλιά μετά από κόρνερ, τραντάζοντας το αριστερό κάθετο δοκάρι του Συριτούδη. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους να χάνουν σημαντική φάση στις καθυστερήσεις μιας και ο Τσέκος αστόχησε από πλεονεκτική θέση, αφού το σουτ που επιχείρησε εντός περιοχής από την αριστερή πλευρά πέρασε αρκετά μέτρα άουτ.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους είχαμε αναγκαστική αλλαγή για τους Εβρίτες, καθώς ο Τσορμπατζίδης αποχώρησε λόγω τραυματισμού εξαιτίας ενός δυνατού μαρκαρίσματος, που δέχθηκε λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ενώ ο Δούπας μπήκε στο γήπεδο. Στο 51ο λεπτό αποχώρησε τραυματίας και ο Καζάκης για την ομάδα της Καβάλας, με τον Κανούλα να παίρνει τη θέση του στον αγωνιστικό χώρο.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς όμως να μπορούν να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία του Συριτούδη. Με τη συμπλήρωση 74 λεπτών στην αναμέτρηση οι αργοναύτες απείλησαν με σέντρα από φάουλ κεφαλιά του Δέντσα, δεύτερη κεφαλιά του Πτηνόπουλου, όπου η μπάλα να έφυγε ελάχιστα άουτ.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι γηπεδούχοι θα πάρουν το τρίποντο στο ματς, ήρθε η απόλυτη ψυχρολουσία στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του παιχνιδιού, με τον Δουμάνη να σκοράρει με πλασέ έπειτα από κόρνερ του Παπαδόπουλου. Αξίζει να σημειωθεί πως από πλευράς Εθνικού υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες για την απόφαση του διαιτητή του να κρατήσει 5 λεπτά καθυστερήσεων στο παιχνίδι.

Συνθέσεις

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Βουρδόγλου): Συριτούδης, Θάνος, Χελιδόνης, Παρασκευάς, Μπαρμπαγιάννης, Τσορμπατζίδης (46′ Δούπας), Πελτέκης, Τορομανίδης, Ερκάν (82′ Θεοδωράκης), Τσέκος (63′ Μαμούτ), Γωνιάδης

ΚΑΒΑΛΑ (Ανυφαντάκης): Αθανασίου, Σταματόπουλος (61′ Κυγαής), Μαργαρίτης (55′ Μπαντάνης), Λιόλιος, Δέντσας, Παληγεώργος, Παπαδόπουλος, Μπάτζιος, Πτηνόπουλος, Δουμάνης, Καζάκης (51′ Κανούλας)

thrakisports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected