Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας – Νίκη και πρόκριση με Φουστέρ

2ac22b927e8e62d6b7a9c373016a2ff2_LΜε δύο τέρματα του Φουστέρ ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 του Απόλλωνα στη Ριζούπολη και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Ακόμα και η ισοπαλία αρκούσε στον Ολυμπιακό για να μπορέσει να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Η ομάδα του Πειραιά, επικράτησε 2-1 και έτσι πήρε την πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «ερυθρόλευκους» ήταν ο Νταβίντ Φουστέρ που σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Ισπανός με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Η  απάντηση από τους γηπεδούχους ήρθε στο 53’ όταν ο Βαλεριάνος με εντυπωσιακό μακρινό σουτ έφερε το ματς στα ίσια. Παρόλα αυτά, ο Φουστέρ στο 85’ έκανε το 2-1 με το τέρμα να είναι από θέση οφσάιντ όμως.

Συνθέσεις

Απόλλωνας Σμύρνης (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Πάνος, Βαλεριάνος, Γκότοβος, Δεληζήσης, Φατιόν, Ψιάνος, Κονέ, Βάντερσον, Φαρινόλα, Τζιώρας

Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Καπίνο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας, Τσιμίκας, Κασάμι, Ζντιέλαρ, Φουστέρ, Πάρντο, Κολοβός, Φινμπόγκασον

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected