Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας – Τα πάντα όλα είχε το ματς στο “Ελ Πάσο”!

atromitosΤη νίκη με 4-2 πανηγύρισε ο Ατρόμητος στην έδρα της Καλλιθέας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Ανοιχτό ματς με πολλές φάσεις, δύο πέναλτι και μία αποβολή.

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε ο Ατρόμητος, ο οποίος τερμάτισε στην πρώτη θέση του 6ου ομίλου. Οι Περιστεριώτες πήραν τη νίκη κόντρα στην Καλλιθέα με 4-2 σε ένα ματς με αρκετές φάσεις, δύο πέναλτι και μία αποβολή.

Μόλις στο 18′ ο Κούρος με διαγώνιο σουτ εκτός περιοχής άνοιξε το σκορ. Στο 37′ ο Ατρόμητος έκανε δύο τα τέρματά του με τον Λε Ταλέκ να σκοράρει με κοντινό πλασέ. Η Καλλιθέα μείωσε πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αρναρέλη, κι ενώ ένα λεπτό νωρίτερα ο Κιβρακίδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι γηπεδούχοι μάλιστα έφεραν το ματς στα ίσια στο 51′ με βολ-πλανέ τουΜασένα, όμως η ομάδα του Δέλλα ένα λεπτό αργότερα με τον Μπρίτο έκανε το 2-3, αν και ο Βραζιλιάνος ήταν σε θέση οφ-σάιντ. Το τελικό 2-4 διαμόρφωσε ο Ναπολεόνι από τα 11 βήματα στο 68′.

Συνθέσεις

Καλλιθέα: Μιχελής, Λεβέντης, Τσώνης, Μουχτάρης, Παγώνης, Κατσικόγιαννης, Γκίνι, Τεγούσης (46′ Μπέλης), Μπούζας (71′ Τσίπρας), Αρναρέλλης (78′ Φαρία), Μασένα

Ατρόμητος: Μπάρκας, Κυβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κούρος, Γοδόι, Μπάλλας, Πίτου Γκαρσία, Μπρίτο, Μαρσελίνιο (46′ Μπιτόλο), Λε Ταλέκ (64′ Ναπολεόνι)

*contra.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected