Ποδόσφαιρο Κόσμος

Πενταροδεκάρες θα παίρνει ο Πεπ στη Σίτι…

guardiolaΣύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Πεπ Γουαρδιόλα έχει συμφωνήσει προφορικά με τη Μάντσεστερ Σίτι για να αναλάβει την ομάδα από το επόμενο καλοκαίρι και οι οικονομικές απολαβές του ζαλίζουν…

Ήταν δεδομένο πως δεν θα άφηνε τη Μπάγερν για… ψίχουλα. Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Bild], η συμφωνία του Ισπανού προπονητή με τη Σίτι, για τριετή συνεργασία, προβλέπει μισθό 25 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο, κάτι που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο στον κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι την πρωτιά αυτή κατείχε μέχρι πριν από μερικές ημέρες ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος είχε συμφωνήσει με την Τσέλσι να εισπράττει 17 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Όπως είναι φυσικό, βέβαια, το δημοσίευμα δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί, τουλάχιστον άμεσα, καθώς ούτε ο σύλλογος ούτε ο ίδιος ο Γουαρδιόλα έχουν μιλήσει δημόσια για τη συμφωνία τους. Τόσο στη Γερμανία όσο και στην Αγγλία, βέβαια, θεωρείται δεδομένο ότι τη νέα σεζόν ο Γουαρδιόλα θα κάθετσι στον πάγκο της Σίτι, παρά το γεγονός ότι ο Μανουέλ Πελεγρίνι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017.

Ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον εκτελεστικό διευθυντή, Φεράν Σοριάνο, και τον αθλητικό διευθυντή, Τσίκι Μπεγιριστάιν, της Μάντσεστερ Σίτι, με τους οποίους γνωρίζεται από την κοινή θητεία τους στους Καταλανούς.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected