Κατηγορίες
Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μπαρτσελόνα – Υπέγραψε και σε λίγες ώρες είδε την πόρτα της εξόδου!

stigmiotypo_2015-12-28_23.06.45Η Μπαρτσελόνα υπέγραψε τον Σέρζι Γκουαρντιόλα για την β’ ομάδα της, όμως… έλυσαν το συμβόλαιο του μερικές ώρες αργότερα, όταν διαπίστωσαν υβριστικά σχόλια στον λογαριασμό του στο Twitter κατά της Καταλονίας!

Ανάμεσα στους 6 νέους παίκτες που υπέγραψαν με την Μπαρτσελόνα Β’ το μεσημέρι της Δευτέρας υπήρχε κι ένας με πολύ… βαρύ επίθετο. Λεγόταν Σέρζι Γκουαρντιόλα, μόνο που δεν είχε καμία συγγένεια με τον Πεπ, αφού δεν είναι καν Καταλανός, αλλά κατάγεται από την Μαγιόρκα.

Ο 24χρονος επιθετικός, ο οποίος άφησε την Αλκορκόν για την Μπαρτσελόνα Β’, υπέγραψε το μεσημέρι με τους «μπλαουγκράνα» όμως μερικές ώρες αργότερα το συμβόλαιο του λύθηκε μετά από λαϊκή κατακραυγή! Τι έγινε;

Ο Γκουαρντιόλα προδόθηκε από τα social media και πιο συγκεκριμένα από τον λογαριασμό του στο Twitter, αφού με αφορμή ένα παλιό clasico είχε ανεβάσει tweets που έλεγαν μεταξύ άλλων: «Δεν θα έπαιρνα ποτέ τον Μέσι στην ομάδα μου. Καταστρέφει το παιχνίδι. Εμπρός Ρεάλ Μαδρίτης, Πουτ@ν@ α Καταλονία»!

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα μετά τον χαμό που ακολούθησε, κατάλαβε την γκάφα της και με επίσημη ανακοίνωσε έλυσε το συμβόλαιο με τον Γκουαρντιόλα, που δύσκολα θα ξαναπατήσει στην Βαρκελώνη μετά τον ντόρο που προκλήθηκε!

δείτε τα tweets στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected