Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – To deal με Λεοζίνιο, οι τρεις αποχωρήσεις και το… μικροσκόπιο για Σαλέμ!

12607006_10205500876587933_906156492_n-665x363Παίκτης του Ηρακλή και τυπικά είναι ο Λεοζίνιο.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός συναντήθηκε με τη διοίκηση των «κυανόλευκων» και έδωσαν τα χέρια για συμβόλαιο 1,5 έτους. Ο 31χρονος άσος, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, ωστόσο οι επίσημες ανακοινώσεις, θα καθυστερήσουν, αφού πρώτα θα πρέπει να μείνουν ελεύθερος και τυπικά από τη Ντενίζλισπορ.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις ο Λεοζίνιο θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί με τον Ηρακλή, από το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Αποχαιρετούν και τυπικά οι Λαδάς, Μουχάλης και Χαντί

apoxwrise-o-xanti-apo-ton-irakli-3028973-665x363Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε σήμερα την πρώτη του μεταγραφή, ενώ αύριο αναμένεται να ακολουθήσουν και αρκετές αποδεσμεύσεις.

Τα ονόματα όλων των παικτών ήταν γνωστά από καιρό, ωστόσο έφτασε η στιγμή όπου θα βρεθούν στα γραφεία για να λύσουν και τυπικά τα συμβόλαιά τους.

Πρόκειται για τους Παναγιώτη Λαδά, Αστέριο Μουχάλη, που θα όπως όλα δείχνουν θα πάει στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, αλλά και τον Αγγελο Χαντί που οδεύει προς τον ΟΦΗ.

Έρχεται (να δοκιμαστεί) ο Σαλέμ!

ful1-665x363Μετά την απόκτηση του Λεοζίνιο ο Ηρακλής φουλάρει ώστε να ολοκληρώσει τις μεταγραφές του.

Οι «κυανόλευκοι» όπως είναι γνωστό βρίσκονται κοντά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας τους και με τον Ντέιβιντ Ναζίμ, ενώ στην Ελλάδα θα έρθει τις επόμενες ημέρες ο Αμπντουλάχ Σαλέμ.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός από τα Εμιράτα, θα περάσει από το «μικροσκόπιο» του Νίκου Παπαδόπουλου και αν πείσει για τις ικανότητές του, θα αποκτηθεί από τον Ηρακλή.

Πάντως για την ώρα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η ημερομηνία άφιξής του στη Θεσσαλονίκη.

*bluearena.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected