Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – ΑΕ Αλεξάνδρειας 0-2

DSCN0076

Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι αλλά με έντονη την παρουσία του κόσμου, η ΑΕ Αλεξάνδρειας σημείωσε μία ακόμη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και εδραιώθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Από την άλλη πλευρά, η 9η ήττα του Ατρόμητου στη σεζόν καθηλώνει τους “κυανόλευκους” στη 12η θέση ενώ η νίκη της ΑΕ Χαρίεσσας, μείωσε τη διαφορά στους 7 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 9 παίκτες λόγω αποβολής των Νικολαΐδη και Λιλιόπουλου, ενώ αγωνίστηκαν για παραπάνω από ένα ημίχρονο με τερματοφύλακα τον Θανάση Μπουρδάνο.

Για τους “πράσινους”, η αγωνιστική…κοιλιά στις αρχές του Γενάρη φαίνεται πως αποτελεί παρένθεσ,η καθώς στα τρία τελευταία παιχνίδια εμφανίζουν το εξαιρετικό πρόσωπο που παρουσίασαν σε ολόκληρο τον πρώτο γύρο. Το σημερινό παιχνίδι αν και εκ προοιμίου δύσκολο λόγω του αντιπάλου, η ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη όμως βρήκε τον τρόπο να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο και μπροστά σε 150 και πλέον θεατές, το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Η σκοπιμότητα από τη μία πλευρά αλλά και η θετική ψυχολογία από την άλλη πλευρά, ισορρόπησαν κάπου στη μέση και οι φάσεις που καταγράφηκαν μπροστά στις δύο εστίες ήταν (πλην των δύο τερμάτων) ελάχιστες.

Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 23′ όταν ο Λίτσι πλαγιοκόπησε την άμυνα του Ατρόμητου και το σουτ που επιχείρησε, εξουδετέρωσε ο Νικολαΐδης ενώ στο 31′ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν, το σουτ όμως του Μπουρδάνου έφυγε άουτ.

DSCN0054

Σκόρερ του δεύτερου τέρματος της ΑΕΑ ο Αποστόλης Λίτσι

Στο 37′ όμως έγινε η φάση του αγώνα, που σε μεγάλο βαθμό έκρινε και την εξέλιξη της αναμέτρησης. Από ένα διώξιμο από την άμυνα των φιλοξενούμενων, ο Λέκκας βγήκε στην πλάτη της άμυνας (υπήρξαν διαμαρτυρίες για off-side), ο Νικολαΐδης πραγματοποίησε έξοδο και βρήκε τη μπάλα με το χέρι. Ο ρέφερι της συνάντησης κ. Γιοβανόπουλος έκρινε πως ο νεαρός πορτιέρο των γηπεδούχων ανέκοψε υποσχόμενη επίθεση και των απέβαλε, με τους “κυανόλευκους” να διαμαρτύρονται έντονα υποστηρίζοντας πως η μπάλα είχε κατεύθυνση προς τα πλάγια.

Κάτω από τα δοκάρια (ελλείψει εναλλακτικής λύσης) πήρε θέση ο Μπουρδάνος και το φάουλ που εκτέλεσε ο Παπακωνσταντίνου κατέληξε στη γωνία της εστίας, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.

Το 0-1 ήταν το σκορ ημιχρόνου, με τους “κυανόλευκους” να βγαίνουν στο δεύτερο μέρος με στόχο να αλλάξουν τη ροή του αγώνα. Το αριθμητικό όμως μειονέκτημα αλλά και τη σφιχτή άμυνα των φιλοξενούμενων, ήταν σημαντικά εμπόδια για τον Ατρόμητο, που προσπάθησε κυρίως με γεμίσματα να απειλήσει την εστία του Μυλωνά.

Το οριστικό…χτύπημα στους γηπεδούχους ήρθε στο 79ο λεπτό, όταν ο Άρης Κούκλας έκανε την κάθετη πάσα στον Λίτσι και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ “έγραψε” το 0-2, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 83′ το παιχνίδι διακόπηκε για δέκα περίπου λεπτά, για αντεγκλήσεις μεταξύ παραγόντων και ανθρώπων στους δύο πάγκους, ενώ στο 89′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Θωμάς Λιλιόπουλος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γιοβανόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Κελεσίδη και Νησελίτη.

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Νικολαΐδης, Παγγούρας, Μουρατίδης, Μόσχος, Λιλιόπουλος, Μπρέγκου, Οικονόμου Α., Οικονόμου Χ. (65′ Φεΐμ), Μπουρδάνος, Ζερδαλής, Τσιολάκης (72′ Αρβανιτίδης)

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Μυλωνάς, Νικολόπουλος Γ., Γρηγοριάδης (74′ Ιορδανόπουλος), Πέικος, Κούκλας Π., Τσιρίδης, Κούκλας Α., Λίτσι (87′ Τζιλόπουλος), Παπακωνσταντίνου (70′ Μπακιρτζής), Αναστάσης, Λέκκας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected