Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕΠ Βέροιας – Ολυμπιακός Νάουσας 0-1 (photos)

P1310014

Την νίκη που τον φέρνει στην κορυφή της βαθμολογίας πήρε στο Δημοτικό Γήπεδο Ραχιάς ο Ολυμπιακός Νάουσας.

Η ομάδα του Γιώργου Δασκαλάκη απέσπασε την 11η νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ έχει την καλύτερη επίθεση στα εκτός έδρας παιχνίδια με 20 τέρματα. Από την άλλη πλευρά, η ΑΕΠ γνώρισε την τρίτη του εντός έδρας ήττα, διατηρεί όμως την καλύτερη άμυνα στη Ραχιά με μόλις 5 γκολ παθητικό.

Οι “ερυθρόλευκοι” παρά τις απουσίες τεσσάρων βασικών παικτών, έδειξε πως ήθελε πολύ το παιχνίδι και προσπάθησε γι αυτό. Η υπεροχή όμως στο μεγαλύτερο
διάστημα της αναμέτρησης δεν μετουσιώθηκε σε τέρματα, παρά μόνο στο 63ο λεπτό όταν ο Λέσι με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, σημείωσε το γκολ που έκρινε τον νικητή.

P1310050Οι γηπεδούχοι βγήκαν αρκετές φορές με αξιώσεις στα καρέ του Μπουμπουλέντρα, ωστόσο οι επιθετικές ενέργειες είτε ανακόπηκαν από τους αμυντικούς είτε από τον σταθερό και σήμερα τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

Σημαντικές στιγμές και για τους πρωτοπόρους πλέον στο πρωτάθλημα χωρίς όμως το καλό τελείωμα, ενώ η ομάδα του Στέφανου Γαϊτάνου πέτυχε τέρμα στις καθυστερήσεις του αγώνα, με τον ρέφερι κ. Τρέβλα να το ακυρώνει υποδεικνύοντας χέρι στον σκόρερ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Τρέβλας, με βοηθούς τους κ.κ. Ασβεστάρα και Ιασωνίδη.

Συνθέσεις

ΑΕΠ Βέροιας : Ιωαννίδης, Δερμιτζάκης, Πουλιόπουλος, Καραγιάννης, Αποστόλου, Θεοδωρίδης Α .(77’ Γκάλτσιος), Κανδηλίδης, Πετρούσης, Τσαβάρας (65’ Σιούτης), Σβαρνογιαννόπουλος (85’ Κουτσιώνης), Θεοδωρίδης Δ.

Ολυμπιακός Νάουσας : Μπουμπουλέντρας, Χατζηιωαννίδης, Μώκας (51’ Τσαούσι), Μπλιάτκας (90’ Σαρμπίνος), Μήτσικας, Ζιαμπάκας, Ιωακειμίδης, Παπαπέσιος, Κωστόπουλος (46’ Κοκκοφειάδης), Λέσι, Τσιούλης

*περισσότερες φωτογραφίες στο olympiakosnaousas.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected