Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Θύελλα Σταυρού – Ανακοίνωση για τη διαιτησία στο Παλαιό Σκυλίτσι

DSCN9655

Ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει τη διαιτησία του κ. Νατσιούρα, στον αγώνα της 18ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, εξέδωσε η Θύελλα Σταυρού.

Αναλυτικά :

“Το σωματείο ΑΟΑ Θύελλα Σταυρού, δια του προέδρου και των λοιπών μελών του ΔΣ αυτού, θέλει να εκφράσει τα έντονα παράπονα και τη δυσαρέσκεια του, για τη διαιτησία του κ. Νατσιούρα, στον ποδοσφαιρικό αγώνα του Παλαιού Σκυλιτσίου, μεταξύ του Άρη και του ΑΟΑ Θύελλα Σταυρού στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Ερασιτεχνικής.

Η κατάφωρη αλλοίωση του τελικού αποτελέσματος και η διαμόρφωση του στο τελικό 1-1, μέσα από δύο διαιτητικές υποδείξεις – παραλείψεις (μη καταλογισμός καταφανούς φάουλ το οποίο οδήγησε στο γκολ των γηπεδούχων, ακύρωση καθ όλα νομίμου τέρματος της ομάδας μας και ενώ το σκορ ήταν 1-1 λόγω δήθεν επιθετικού φάουλ, το οποίο είχε προηγηθεί), αλλά και η γενικότερη διαιτητική συμπεριφορά του κ. Νατσιούρα στον πειθαρχικό έλεγχο και τον καταμερισμό σφυριγμάτων σε βάρος της ομάδας μας, σε μια τόσο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος,  αδικεί την προσπάθεια της ομάδας και έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τους κόπους και τις θυσίες των ανθρώπων, οι οποίοι σε χαλεπούς καιρούς καταπιάνονται και προσπαθούν να προάγουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας.

Τα ανωτέρω επ ουδενί δεν σχετίζονται με την άψογη συμπεριφορά των ανθρώπων (διοίκηση, τεχνικό τιμ, παίκτες) του γειτονικού Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, τους οποίος και ευχαριστούμε θερμά.

Εκ της διοικήσεως του ΑΟΑ Θύελλα Σταυρού

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected