Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Οπούντιος Μαρτίνου – ΑΕ Φαρκαδόνας 4-0 (photos)

Martino-Fark2Ήταν να μην πάρει φόρα το Μαρτίνο και μέσα σε 8 ημέρες πέτυχε την 3η του σερί νίκη χωρίς μάλιστα να έχει δεχθεί γκολ!

Έτσι η μέχρι πρότινος ουραγός της βαθμολογίας, ομάδα της Λοκρίδας σαρώνοντας σήμερα στην έδρα της 4-0 τη Φαρκαδόνα, σημείωσε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα (η άλλη ήταν την Τετάρτη για το Κύπελλο Ερασιτεχνών), ανταποδίδοντας συγχρόνως το βαρύ 4-1 του πρώτου γύρου.

Πέρα από το σκορ που πήρε διαστάσεις μετά το 75’ η εικόνα των γηπεδούχων ήταν σαφώς καλύτερη και δικαιότατα έφτασαν στην νίκη και τους τρεις βαθμούς, απέναντι στη Φαρκαδόνα που εκτός ότι ταξίδευσε στο Μαρτίνο με 14αδα, είχε και δύο αναγκαστικές αλλαγές πριν συμπληρωθεί το 20λεπτο! Χαρακτηριστικό είναι ότι σε όλο το ματς η μοναδική καλή στιγμή της Τρικαλινής ομάδας, ήταν ένα σουτ του ιακωβάκη που κατέληξε στην αγκαλιά του Γιουργούση.

Ακολουθεί τώρα το ματς στον Τύρναβο για τον Οπούντιο που είναι ικανός να το πάρει μαζί  με τη ρεβάνς της ήττας του 1ου γύρου.

Το ξεκίνημα

Σε επιθετικό μονόλογο του Μαρτίνου εξελίχθηκε από τα πρώτα λεπτά το παιχνίδι, με τους πράσινους μόλις στο 4’ να χάνουν την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία.

Ήταν ο Πατσαρούχας που σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι του Γεωργίου, εκμεταλλευόμενος λάθος της άμυνας της Φαρκαδόνας. Στη φάση αυτή ο Γεωργίου μάλλον στραβοπάτησε και λίγα λεπτά αργότερα γινόταν αναγκαστική αλλαγή, ακολουθώντας τη μοίρα του συμπαίκτη του Φλιούκα που και κείνος αποχώρησε στο 10’ λόγω τραυματισμού.

Ενδιάμεσα ο Οπούντιος είχε μία ακόμη καλή στιγμή με τον Θαναηλάκη να μην αξιοποιεί την καλή σέντρα του Κακάβα, καθώς αιφνιδιάστηκε από την τροχιά που πήρε.

Στο 21’ είχαμε το 1-0 σε μια φάση διαρκείας και με τον Κεχαγιά που αντικατέστησε κάτω από τα δοκάρια τον Γεωργίου, κρύο. Η φάση ξεκίνησε από τη ατομική προσπάθεια του Κακάβα και γύρισμα στην απέναντι πλευρά για τον Πατσαρούχα. Εκείνςο «έσπασε» την μπάλα για τον Θαναηλάκη που κοντραρίστηκε, ξανά ο Πατσαρούχας το γύρισμα λίγο κάτω από το πέναλτυ και τελικά ο Πέππας θα βρει τρόπο να τη στείλει στα δίχτυα και να ανοίξει το σκορ.

Στο 28’ κάθετη μπαλιά του σκόρερ για τον Θαναηλάκη, «διάβασε» τη φάση ο Κεχαγιάς και απομάκρυνε σωτήρια σε πλάγιο. Φάση διαρκείας και στο 40’ με πρωταγωνιστές τους Κακάβα, Πέππα, Martino-Fark1Νικολόπουλο και Θαναηλάκη και την κεφαλιά του τελευταίου να περνά άουτ. Ανάλογος «συναγερμός» στο 45’ με Πατσαρούχα, Κακάβα, Πέππα και Δέδε να μην μπορούν εντός περιοχής να στείλουν την μπάλα προς τα δίχτυα.

Το β’ ημίχρονο

Με φάση μπροστά στα καρέ του Κεχαγιά ξεκίνησε και η επανάληψη με το μονοκόμματο σουτ του Κακάβα να φεύγει άουτ, τύχη που είχε και το σουτ του Πέππα στο 57’, μετά από σέντρα αυτή τη φορά του Πατσαρούχα.

Δύο λεπτά αργότερα ο επιθετικός του Μαρτίνου θα προσπαθήσει με τακουνάκι να παραβιάσει την εστία του Κεχαγιά που σωτήρια θα αποκρούσει την μπάλα. Τελικά το 2-0 θα γίνει στο 75’ από τον Τσέλλο. Ο Πέππας εκτέλεσε κόρνερ, ο Δημητρέλλης πήρε την κεφαλιά και από σπόντα ο «αρχηγός» του Μαρτίνου θα βρεθεί απέναντι σε κενή εστία και θα πλασάρει την μπάλα στα δίχτυα.

Κάπου εκεί το παιχνίδι ουσιαστικά είχε τελειώσει και μαθηματικά, καθώς αγωνιστικά φαινόταν όπως σημειώσαμε από τα πρώτα λεπτά. Λίγο αργότερα (79’) ο Ρετζίλας είπε να μην αφήσει καμία αμφιβολία και χτυπώντας εκτός φάσης τον Κακάβα πήρε δικαίως πιο γρήγορα το δρόμο για τα αποδυτήρια με την κόκκινη κάρτα που αντίκρυσε, αφήνοντας την Φαρκαδόνα με 10 παίκτες.

Ο επίλογος γράφτηκε με δύο πανέμορφα γκολ από τους Πατσαρούχα(85’) και Μαλέρδο (88’).

Ο πρώτος σφράγισε την πολύ καλή του εμφάνιση με βολέ που καρφώθηκε στο δεξί «Γ» του Κεχαγιά και ο δεύτερος, δευτερόλεπτα αφότου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με ένα απίθανο σλάλομ πέρασε τέσσερις παίκτες πριν πλασάρει όμορφα τον τερματοφύλακα για το 4ο γκολ του Μαρτίνου ανταποδίδοντας με τον ίδιο τρόπο τη «φιλοξενία» του πρώτου γύρου.

Εύκολο έργο είχε ο Αθηναίος Τηλέμαχος Καλανζής. Οι βοηθοί του Νιδριώτης και Κολιακός είχαν από μία αμφισβητούμενη φάση σε βάρος των γηπεδούχων όταν και ανέκοψαν μάλλον εσφαλμένα τον Θαναηλάκη.

Συνθέσεις

Οπούντιος Μαρτίνου (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Γιουργούσης, Γκριτζάπης, Κωτσαλάς Γ., Νικολόπουλος, Τσέλλος, Δέδες, Πατσαρούχας, Πέππας (87’ Μαλέρδος), Θαναηλάκης (62’ Δημητρέλλης), Ζαχαρόπουλος, Κακκάβας

Φαρκαδόνα (Θάνος Τέγος): Γεωργίου (λ.τρ. 19’ Κεχαγιάς), Γεωργιάδης, Γιώτας, Φλιούκας (λ.τρ. 10’ Καραγκιόζι), Ιακωβάκης, Κωστακιώτης, Νάκος, Ψύρρας (52’ Ρετζίλας), Λένος, Ξανθός, Γρηγορίου

δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected