Κατηγορίες
ΕΠΣ Πέλλας

ΕΠΣ Πέλλας – “Αγκαλιά” με τον τίτλο ο Αλμωπός Αριδαίας! (vid)

10453277_619753308172448_1635863932_nΜια άκρως εντυπωσιακή χρονιά πλησιάζει στο τέλος για τον Αλμωπό και η εμφάνιση της Κυριακής κόντρα στον Ηρακλή Άσπρου, ήρθε να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές!

Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη βρίσκεται πλέον μια ανάσα από τον τίτλο στην Α1 Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Πέλλας και ο ίδιος πολύ κοντά στον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο του, μετά από αυτόν της περσινής σεζόν, με τον ΑΣ Ειρηνούπολης στην Ημαθία.

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, οι “κυανόλευκοι” βρίσκονται στο +7 από τον δεύτερο Εδεσσαϊκό και για να διεξαχθούν μπαράζ, θα πρέπει η διαφορά αυτή να “πέσει” στους τρεις βαθμούς.

Ο Αλμωπός αγωνίζεται εκτός έδρας με τον αδύναμο Άρη Λουτρακίου, στη συνέχεια εντός με τον αδιάφορο βαθμολογικά Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας και την τελευταία αγωνιστική θα μεταβεί στην Έδεσσα για το μεγάλο ντέρμπι κορυφής. Αυτό ωστόσο δεν θα έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, αν οι πρωτοπόροι κάνουν το 2×2 στα επόμενα ματς καθώς ακόμη και με ήττα από τους “τριαινοφόρους”, η διαφορά θα φτάσει στους τέσσερις βαθμούς.

δείτε το εντυπωσιακό 8-0 κόντρα στον Ηρακλή Άσπρου από το βίντεο του ialmpoia.gr :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected