Κατηγορίες
Super League 1

Με το βλέμμα στραμμένο στις θέσεις των play off συνεχίζεται η Super League (pregame 28ης αγωνιστικής)

panionios_paok_1-1Πολλοί είναι εκείνοι που δίνουν τη «μάχη» τους για μία θέση στα πλέι οφ. Μέχρι και την τελευταία αγωνιστική δύσκολα θα έχει ξεκαθαρίσει η πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Για το τρία στα τρία σήμερα ο Πλατανιάς υποδέχεται στα Περιβόλια την Ξάνθη, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Γιώργος Παράσχος δεν θα βρίσκεται στον πάγκο των Κρητικών, αφού του έχει επιβληθεί απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 15 μέρες. Ο έμπειρος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ράμος και Μενδρινό. Ο Έλληνας τεχνικός σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σωτηρίου , ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Κουλιμπαλί, Μπανανά, Σελίν, Βάντερσον. Στο χώρο του κέντρου θα βρίσκονται οι Γκνιάτιτς, Μουνάφο και Στανισάλεβιτς. Στα άκρα της επίθεσης θα είναι οι Ντίνας, Γουνδουλάκης και στην κορυφή της επίθεσης ο Ανγκούλο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Παπαστεριανό και Ορφανίδη. Ο Ρουμάνος προπονητής σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τσενάμο, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Μπέρτο, Καρυπίδη, Λισγάρα και Γουάλας. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Λουσέρο και Φλίσκα, με τους Νιέτο και Σολτάνι στα άκρα. Πίσω από τον Καπετάνο θα βρίσκεται ο Βασιλακάκης.

Ο Λεβαδειακός υποδέχεται σήμερα τον ΠΑΣ Γιάννινα στο δημοτικό γήπεδο της Λιβαδειάς 

Τα προβλήματα για την ομάδα του Άκη Μάντζιου είναι αρκετά, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Γιάχιτς, Στάθη, Ουόν, Τσιντώτα, Καψάσκη και Ντομοβτσίσκι. Ο 46χρονος τεχνικός σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα του με 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μοσχονάς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Μουλόπουλο, Τριπωτσέρη, Μανωλά και Μεντί. Οι δύο κεντρικοί μέσοι θα είναι οι Μαχαίρας και Μαχαμάτ, με τους Ατζαγκούν και Μπεν στα άκρα. Στην κορυφή της επίθεση θα βρίσκονται οι Μάντζιος και Γιακουμάκης.

Ο Γιάννης Πετράκης έχει θέσει ως στόχο να παλέψει η ομάδα του μέχρι το τέλος για τα πλέι οφ. Την αποστολή δεν έχουν ακολουθήσει οι τραυματίες και τιμωρημένοι Μανιάς, Σκόνδρας. Ο 57χρονος προπονητής θα παρατάξει την ομάδα του με 3-5-2. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Περιστερίδης, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Μπέριο, Τζημόπουλο και Μιχαήλ. Οι τρεις κεντρικοί μέσοι θα είναι οι Τσουκαλάς, Ακόστα και Λίλα, με τους Στρούνα και Ναδάλες να βρίσκονται στα άκρα. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκονται οι Γιάκος και Ίλιτς.

Ο Ηρακλής φιλοξενεί στο Καυτανζόγλειο σήμερα τον Αστέρα Τρίπολης 

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει τονίσει στους ποδοσφαιριστές του ότι στα παιχνίδια που απομένουν πρέπει μαζέψουν 10 με 12 βαθμούς αν θέλουν να ελπίζουν για μία θέση στα πλέι οφ. Ο 44χρονος τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Χουάντερσον, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Μουκουβάλα, Ζιαμπάρη, Καρασαλίδη και Σαραμαντά. Οι δύο αμυντικοί χαφ θα είναι οι Κυριακίδης και Ιντζόγλου, με τους Μοντέιρο και Πασά στα άκρα. Πίσω από τον Βέλλιο θα βρίσκεται ο Λεοζίνιο.

Ο Μάκης Χάβος θέλει η ομάδα του να κάνει το τρία στα τρία σήμερα και να διατηρήσουν οι Τριπολιτσιώτες τις ελπίδες τους για πλέι οφ. Την αποστολή του συλλόγου δεν ακολούθησαν οι τραυματίες Κοσίτσκι, Παντελιάδη, Ιγκλέσιας, Τορμένα Τσοκάνη και Φούντα, καθώς και τους τιμωρημένους Σανκαρέ και Λούι. Ο 46χρονος τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μπαντής, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Κιτοκό, Ζησόπουλο, Γκοϊάν, Γιαννούλη. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Χαμντανί και Κουρμπέλης, με τους Δημούτσο και Μπερτόλιο στα άρα. Πίσω από τον Μάσα θα βρίσκεται ο Νίκο Φερνάντες.

Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής

ΑΕΛ Καλλονής – ΑΕΛ 19:00 NS4

Ατρόμητος – Παναιτωλικός 19:00 NS24

Ηρακλής – Αστέρας 19:00 NS7

Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα 19:00 NS EXTRA1

Ολυμπιακός – Πανθρακικός 19:00 NS3

Παναθηναϊκός – Βέροια 19:00 NS6

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 19:00 NS2

Πλατανιάς – Ξάνθη 19:00 NS EXTRA2

Η μάχη των play off

Το πρωτάθλημα της Super League πλησιάζει προς το τέλος του, όσον αφορά την κανονική διάρκεια τουλάχιστον, αφού απομένουν τρεις αγωνιστικές.

Η μάχη για μία θέση στην πρώτη πεντάδα και κατ επέκταση τη συμμετοχή στα play offs έχει ανάψει για τα καλά με έξι ομάδες να δίνουν τη δική τους μάχη και άλλες δυο να περιμένουν… υπομονετικά τα αποτελέσματα της Κυριακής, για να ξέρουν αν μπορούν να κάνουν όνειρα.

Συγκεκριμένα, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιάς, Παναιτωλικός και Αστέρας θα δώσουν μεγάλη μάχη, ενώ Ατρόμητος, Λεβαδειακός ακολουθούν. Βέβαια πολλά θα εξαρτηθούν από την τιμωρία του ΠΑΟΚ (-5 όμως έχει ασκήσει έφεση) και την ενδεχόμενη τιμωρία του Ατρόμητου για όσα συνέβησαν με την ΑΕΚ.

Εμείς, λοιπόν, ακολουθώντας την επίσημη βαθμολογία της Super League θα κάνουμε τις υποθέσεις μας. Ας ξεκινήσουμε.

δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία μετά από 27 αγώνες
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected