Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Νίκη Βόλου – Θεσπρωτός 1-1

dd843e7840ffe74be2cb5b6525fdc64a_LΤο παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τη Νίκη Βόλου, με γκολ …από τα αποδυτήρια αλλά για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική, η κυανόλευκη ομάδα έμεινε στην ισοπαλία, 1-1 με αντίπαλο τον μαχητικό Θεσπρωτό.

Μόλις στο 2ο λεπτό, οι γηπεδούχοι -του Ηλία Σορώκου πλέον- άνοιξαν το σκορ όταν από σέντρα του Κανελλόπουλου και πάσα του Σκοπελίτη, ο Ιροδανίδης με πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, σκόραρε. Στο 8′ ο Ελευθεριάδης προσπάθησε να εκμεταλλευτεί μια καλή φάση αλλά απέκρουσε ο γκολκίπερ του Θεσπρωτού, ενώ στο 11ο λεπτό πρώτη ευκαιρία για το σύλλογο της Ηγουμενίτσας με το πλασέ του Σουκρήογλου να μπλοκάρει ο Στούκας. Μεγάλη ευκαιρία με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού όταν από γύρισμα του Σκοπελίτη, ο Ιορδανίδης αστόχησε από πλεονεκτικό σημείο, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Στεφανίδη και στο 41′ από πάσα του Μπιτσάκου, ο Σκοπελίτης απέφυγε ωραίο τον προσωπικό του αντίπαλο και σε τετ-α-τετ νικήθηκε από τον Κωνσταντάνκο. Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους ανήκε στον Θεσπρωτό καθώς σέντρα του Στεφανίδη, εκμεταλλεύτηκε ο Κερμενίδης ο οποίος σούταρε από τη μικρή περιοχή και απέκρουσε ο Στούκας.

Στην επανάληψη, δεν έγιναν πολλές φάσεις. Γυριστό σουτ του Πολυχρονάκη στο 50′ εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας της Νίκης, το ίδιο και λίγο αργότερα σε σουτ του Στεφανίδη, για να γίνει το 1-1 στο 77′ όταν από βαθιά μπαλιά του Καβαλλάρη, ο Κερμενίδης κατέβασε την μπάλα και πλάσαρε, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα αφού πρώτα βρήκε και το αριστερό κάθετο δοκάρι. Οι “κυανόλευκοι” προσπάθησαν να φανούν απειλητικοί, κυρίως με σουτ του Σκοπελίτη που δεν βρήκαν στόχο και έτσι, παραχώρησαν ισοπαλία στον Θεσπρωτό, μία εβδομάδα πριν το ρεπό που ακολουθεί για αυτούς στην επόμενη αγωνιστική.

Συνθέσεις

Νίκη Βόλου: Στούκας, Ιβανίδης, Παπαδόπουλος, Χολέβας, Κοτίτσας (65′ Ναουμίδης), Μπιτσάκος, Ελευθεριάδης, Κιπτίου (58′ Μέτσε), Κανελλόπουλος, Ιορδανίδης (81′ Κόλα), Σκοπελίτης.

Θεσπρωτός: Κωνσταντάκος, Μώκος, Πανταζής (81′ Νάκος), Τέλλος, Μήτσης, Πολυχρονάκης, Κερμενίδης, Σουκρήογλο (29′ Θεοδώρου), Στεφανίδης, Μπίκας (85′ Καρύδης), Καβαλλάρης.

magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected