Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Απίστευτη εμφάνιση της Σίτι, διέλυσε την Τσέλσι! (vid)

_89273520_mancitygettyΧάρη σ’ ένα απίστευτο κρεσέντο του Κουν Αγκουέρο που πέτυχε χατ- τρικ, η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε την Τσέλσι μέσα στο «Στάμφορντ Μπριζ» με 0-3 και προσπέρασε την Άρσεναλ, που παίζει αύριο, στην τρίτη θέση.

Βρίσκεται, όλη τη χρονιά- και ιδιαίτερα στην Premier League-, σε ημιάγρια κατάσταση. Παρά το γεγονός πως τα φώτα πέφτουν, δικαίως, στη Λέστερ, τον Ρανιέρι, τον Μαχρέζ και τον Βάρντι, αν δινόταν ένα βραβείο πρώτου ανδρικού ρόλου στο Νησί φέτος, ίσως και περισσότερο απ’ όλους να το δικαιούνταν αυτός.

Ναι, σωστά καταλάβατε: για τον Κουν Αγκουέρο ο λόγος. Ο Αργεντινός επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι έχει πάρει τους «Πολίτες» από το χέρι και τους οδηγεί μέχρι την απευθείας έξοδο στους ομίλους του Champions League.

Από την άλλη πλευρά. η σεζόν για την Τσέλσι θα πρέπει γρήγορα να ξεχαστεί. Όπως θα ξεχαστεί η εμφάνιση των παικτών του Χίντινκ στο ματς με τη Σίτι. Οι πολίτες έκαναν ό,τι ήθελαν, «χτύπησαν» στην αντεπίθεση και με τον Αγουέρο να γίνεται μόλις ο τρίτος παίκτης, που κάνει χατ τρικ ως αντίπαλος στο Stamford Bridge στην Premier League, έφυγαν με μεγάλη νίκη 3-0, για να διατηρήσουν τη διαφορά από την 5η Γιουνάιτεντ στο +4.

δείτε τα γκολ στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected